Un avion cu 92 de oameni la bord s-a prăbușit, duminică dimineața

[ad_1]

Un avion militar care transporta 92 de persoane s-a prăbuşit duminică în sudul Filipinelor, a declarat şeful forţelor armate de la Manila, transmite presa internațională.


In articol:


În primele minutede după prăbușire, 15 persoane au fost salvate din aparatul în flăcări, un C-130, care s-a prăbuşit în timpul manevrelor de aterizare pe insula Jolo, în provincia Sulu, a declarat pentru agenţia France Presse generalul Cirilito Sobejana. Oficialul filipinez a adăugat că speră ca şi alte persoane să mai poată fi salvate.

Citeste si: Sărbătoare mare azi pentru toți creștinii ortodocși din România

Cel puțin 40 de oameni au fost salvați din avionul în flăcări

Un avion militar s-a prăbușit și a izbucnit în flăcări în sudul Filipinelor, duminică, cu 92 de persoane la bord, iar șeful armatei a spus că cel puțin 40 de persoane au fost salvate, potrivit WAToday.com.

Avionul C-130 al Forțelor Aeriene din Filipine a ratat aterizarea pe insula Jolo, a declarat forța aeriană într-un comunicat.
„Eforturile de salvare sunt în curs”, a spus oficialul filipinez.

Citeste si: VIDEO| Ospătarul asasin a ucis cu maceta

Ministrul apărării, Delfin Lorenzana, a declarat pentru Reuters că avionul transporta 92 de persoane, inclusiv trei piloți și alți cinci membri ai echipajului, conform rapoartelor inițiale.

Șeful forțelor armate Cirilito Sobejana le-a declarat reporterilor că cel puțin 40 de persoane au fost salvate din avionul prăbușit și acum sunt tratate în spitalele din zonă.

Știre în curs de actualizare

[ad_2]

Citește mai mult..