Live Video&Text | Supercupa: CFR Cluj

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Supercupa României: CFR Cluj – Universitatea Craiova, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

Min. 25: Ocazie pentru Universitatea Craiova! După un corner al oltenilor, Marius Constantin reia periculos cu capul, însă imprecis, iar Elvir Koljic nu reușește să împingă mingea în plasă.

Min. 21: O nouă șansă importantă pentru CFR Cluj. Deac pătrunde în careu din flancul drept și centrează, dar Debeljuh nu reușește să trimită cu capul din careul mic.

Min. 13: Ocazie CFR Cluj! Sigurjonsson primește la marginea careului de la Petrila, islandezul se întoarce de lângă Mateiu și șutează puțin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 8: Galeria Universității Craiova încinge atmosfera în tribune și afișează un banner imens la peluză.

Min. 2: Universitatea Craiova are prima șansă de a înscrie. Vătăjelu încearcă un șut în forță de la marginea careului, dar Manea respinge.

Min. 1: Începe meciul! CFR Cluj are lovitura de start.

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Graovac, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Petrila – Debeljuh
    Rezerve: Bălgrădean, Păun, Omrani, Latovlevici, Costache, Tahiri, Hoban, Gîdea, Cestor
    Antrenor: Marius Șumudică
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, M. Constantin, Bălașa, Vătăjelu – Nistor, Mateiu – Cîmpanu, Cicâldău, Ivan – Koljic
    Rezerve: Lazar, Screciu, Bic, Vlădoiu, Markovic, Fedele, Gustavo, Găman, Mitran
    Antrenor: Marinos Ouzounidis
  • Arbitri: Adrian Cojocaru (central), Marius Badea, Ferencz Tunyogi (asistenți), Sorin Costreie (rezervă)

Noul sezon din fotbalul românesc va debuta oficial în această seară, pe Arena Națională, cu Supercupa. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și în format live video pe siteul digisport.ro. De asemenea, partida poate fi urmărită pe telefonul mobil sau pe tabletă în aplicaţia Digi Online, pentru abonaţii RCS-RDS.

  • În caz de egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare.

Supercupa: CFR Cluj – Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, la Digi Sport 1. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului

CFR Cluj a jucat un meci oficial înainte Supercupei, turul „dublei” cu Borac Banja Luka, din preliminariile Champions League. Ardelenii s-au impus cu 3-1, la debutul lui Marius Șumudică, iar jocul convingător le dă speranțe pentru finala de la București.

Adrian Cojocaru va arbitra Supercupa României. Cei mai importanți centrali din țară, Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, au fost implicați în meciurile de la EURO 2020.

Supercupa: CFR Cluj – Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, la Digi Sport 1. Oltenii inaugurează noul echipament

Galerie Foto

Supercupa: CFR Cluj – Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, de la ora 20:00, la Digi Sport 1. Fotbal Club începe la ora 19:00

În cadrul unei ediții speciale Fotbal Club, de la ora 19:00, înainte de meci și până la 23:00, după confruntare, Radu Naum va analiza, alături de invitații săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, șansele și evoluția fiecărei echipe. Realizatorul Digi Sport va da legătura pe Arena Națională, de unde trei echipe Digi Sport vor transmite care este atmosfera, la 7 ani de la ultima Supercupă jucată pe acest teren.

Reporterii Radu Drăguț și Marian Codirlă vor avea intervenții live atât de la nivelul terenului, cât și din zona VIP, pentru a lua primele reacții la cald ale reprezentanților și fanilor echipelor. Confruntarea va fi comentată de jurnaliștii Digi Sport George Dobre și Ionuț Angheluță.

VIDEO CFR Cluj a debutat cu un succes în noul sezon, 3-1 cu Borac Banja Luka

Etichete: supercupa romaniei , meciuri cfr cluj , meciuri craiova , cfr cluj universitatea craiova

[ad_2]

Citește mai mult..