Gigi Becali nu a menajat pe nimeni! Ce a putut spune despre debutantul Ondrasek și de ce l-a dezamăgit Moruțan

[ad_1]

  • Liga 1: Sepsi – Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – U Craiova 1948, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a avut, după meci, o intervenție la Digi Sport 1, unde a criticat evoluția mai multor jucători ai lui FCSB.

Gigi Becali nu l-a menajat deloc pe Zdenek Ondrasek, deși s-a aflat la primul meci

Prima „victimă” a latifundiarului din Pipera a fost chiar Zdenek Ondrasek, transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la FCSB. Deși meciul cu Botoșani a fost prima dată când fundașul a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor, Gigi Becali nu s-a abținut să arunce vorbe grele despre acesta. 

„Vouă cum vi s-a părut? Are niște calități…sare mingea din capul lui. Nu mai vreau să-l critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Crezi că mă păcălești pe mine cu un lat? (n.r. șut cu latul piciorului)”, a spus Becali.

Gigi Becali, despre Olimpiu Moruțan: „Pe mine m-a dezamăgit!”

„Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să fii fotbalist, pasează, pasează, pasează și driblează când ești la 20-30 de metri de poartă. Hai să facem posesie, că dacă te apuci tu să driblezi se apucă și Octavian Popescu de driblat, se apucă și ăla, și ăla…”, a mai adăugat patronul lui FCSB. 

Gigi Becali nu l-a scutit de critici nici pe căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase, care a ratat și cea mai mare ocazie de a aduce victoria lui FCSB, penalty-ul din minutul 60.

„Dacă vezi că bați toate loviturile libere în zid, lasă-l pe altul să bată! Dar tot el bate. Și așa nu bate tare, dă plasat, ca și Coman. Loviturile se bat tare dacă vrei să dai gol, că dacă dai încet o prinde portarul”, a declarat Becali.

Florin Tănase, cel mai bun jucător de pe teren în ochii lui Gigi Becali

La scurt timp după ce l-a criticat pe Tănase, Becali a revenit la gânduri mai bune și a spus că a fost cel mai bun jucător de pe teren, pentru ca mai apoi să declare că tot el a pierdut meciul.

„Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate. Meciul ăsta l-a pierdut el.

Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine.”, a mai declarat Becali.

Etichete: gigi becali , becali , fc botosani , gigi , fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..