Incredibil: Un bărbat s-a dat drept polițist pentru a lua bunurile oamenilor

[ad_1]

Un bărbat în vârstă de 33 de ani care pretindea că este poliţist, folosind un tricou inscripţionat cu „Poliţia Română”, a fost prins de autorităţi după ce a oprit mai multe persoane pe stradă, în Timişoara. Individul se recomanda drept agent la Imigrări şi le cerea oamenilor diverse lucruri, cum ar fi telefoanele mobile.


In articol:


Un tânăr în vârstă de 33 de ani care a încălcat legea, pretinzând că este un adevărat polițist a fost prins ieri, pe data de 20 iulie, de autorități.

Falsul polițist confisca bunurile oamenilor


Se pare că în ultimele zile, tânărul de 33 de ani oprea oamenii pe stradă pentru controale fictive, spunând că este polițist la Imigrări, și ajungea să le ceară diverse lucruri, cum ar fi telefonul mobil.

Citeste si: Polițistul impostor

Autoritățile au fost sesizate după ce un grup de tineri, care l-au și filmat pe individ, și-au dat seama că acesta nu este ceea ce pare, iar oamenii legii l-au căutat noaptea trecută pe suspect, însă fără succes.

”Ai grijă că te iau cu mascații din casă”, a încercat să-l intimideze falsul polițist pe unul dintre tineri când i-a cerut să arate legitimația. Cum, însă, au aflat identitatea acestuia, l-au „convocat” sub un alt pretext la postul de poliție din Peciu Nou, unde a fost reținut, tânărul fiind anchetat acum pentru uzurpare de calități oficiale.

Citeste si: Un polițist a fost înjunghiat de către un tânăr în vârstă de 24 de ani. Află cum s-a întâmplat totul

Identitatea falsului polițist a fost dezvăluită

În cele din urmă, după câteva investigații, adevărații polițiști au reușit să afle identitatea lui și l-au chemat sub un pretex la postul de poliție din Peciu Nou, unde a fost reținut pentru uzurpare de calități oficiale.

 

[ad_2]

Citește mai mult..