Caz șocant în Galați. O mamă și-a abandonat copilul pe stradă

[ad_1]

Joi, 22 iulie 2021, a avut loc un eveniment extrem de neplăcut pentru un copil în vârstă de doar 5 ani care a fost abandonat pe stradă de către mama sa, drept pedeapsă.


In articol:


Copilul de 5 ani, găsit într-o zonă aglomerată a orașului Galați, a fost abandonat de mama lui.

Femeia a vrut să-l pedepsească deoarece copilul nu asculta și l-a lăsat în plină stradă plecând într-o comună aflată la zeci de kilometri distanță.

Mama și-a păcălit copilul și apoi l-a părăsit

Reprezentanții Poliției din Galați au aflat că băiatul de 5 ani a fost abandonat chiar de mama sa. Aceasta, o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, județul Constanța, care domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, județul Galați, s-a deplasat în cursul dimineții cu un microbuz în municipiul Galați împreună cu copilul.
Deoarece copilul nu o asculta, femeia l-a lăsat în acea zonă, spunându-i că se duce să cumpere covrigi. Ulterior, femeia a fost găsită în comuna Cudalbi și a fost dusă la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri.

Citeste si: O fetiță aproape că a rămas fără o mână după ce a făcut baie în piscină

În urma șocantului incident, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie, cercetările fiind continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria

Galați. Copilul va rămâne în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

Incredibilul incident a avut loc joi, 22 iulie, în orașul Galați. Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un copil, cu vârsta de aproximativ 5 ani, a fost găsit singur, dezorientat, pe un bulevard din oraș. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Galați.

Polițiștii au luat copilul și încearcă să afle cine sunt părinții săi.

Dosar penal pentru femeia care și-a abandonat copilul[Sursa foto: PixaBay]

Copilul de 5 ani nu a știut să spună unde stă

Întrebat de poliție unde stă, băiețelul în vârstă de 5 ani care a fost părăsit de mama lui nu a știut să le dezvăluie agenților unde are domiciliul.

„Minorul a fost preluat de poliție și se fac verificări, în vederea stabilirii identității acestuia, întrucât nu a știut să spună unde domiciliază, cum a ajuns în acel loc sau cine sunt părinții săi.

Minorul a precizat doar că se numește Ianis. Semnalmentele minorului: înălțime circa 105 cm, greutatea aproximativă de 17 kg, îmbrăcat cu pantaloni scurți raiați de culoare gri, un tricou alb cu imprimeuri albastre cu inscripția 78, încălțat cu pantofi sport”, a raportat IPJ Galați.

Citeste si: Un nou-născut de o lună a decedat în Spania. Mama lui este acum după gratii

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de de femeia care şi-a abandonat copilul s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ea a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, urmând ca în cursul zilei de 23 iulie 2021, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

[ad_2]

Citește mai mult..