Video | CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii, lideri în clasamentul Ligii 123.07.2021, 12:12

  • Liga 1: FC VoluntariFC Botoșani, sâmbătă, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Rapid s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la CS Mioveni, în cea de-a doua etapă din noul sezon din Liga 1.

Prima șansă le-a aparținut giuleștenilor. Junior Morais a avut o ocazie bună de a deschide scorul, dar balonul trimis de fundașul giuleștenilor lovește plasa laterală.

CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii sunt lideri în clasamentul Ligii 1

În minutul 13, Blănaru a creat o fază superbă, a reușit să treacă cu ușurință peste defensiva giuleșteană, a șutat, dar balonul a trecut peste poartă.

Același Blănaru ar fi putut marca în minutul 39, când a primit o pasă excelentă din partea lui Rusu. Acesta a șutat de la marginea careului, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Moldovan.

Primul gol al celor de la Rapid a venit în minutul 42, când Rareș Ilie a executat o lovitură de la colțul terenului. Dragoș Grigore a lovit perfect cu capul mingea, iar portarul celor de la CS Mioveni a fost neputincios.

În prima parte a reprizei secunde, scorul a devenit 2-0 în favoarea giuleștenilor, când, în urma unei acțiuni superbe, Nicolae Carnat i-a pasat în interiorul careului lui Bălan care nu i-a dat nicio șansă lui Popescu.

În minutul 57, Rădescu a încercat să îl învingă pe Moldovan cu un șut de la marginea careului, dar Moldovan a intervenit la timp.

Scorul ar fi putut deveni 3-0 în minutul 83, când Belu Iordache a trimis în interiorul careului, Albu a încercat să înscrie prin alunecare, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Popescu.

La finalul acestei partide, Rapid este lider în clasamentul Ligii 1, cu șase puncte, în timp ce echipa condusă de Alexandru Pelici se află la coada clasamentului.

VIDEO Rezumatul partidei CS Mioveni – Rapid 0-2

CS Mioveni – Rapid 0-2. Echipele probabile

  • CS Mioveni: Popescu – Scarlatache, Balaur, Iacob, Șerbănică – Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu – B. Rusu, A. Cristea
  • Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Crepulja, Albu – Goge, R. Ilie, Hlistei -Bălan

Meciul va fi condus la centru de Adrian Cojocaru. Asistenți vor fi Alexandru Vișa și Mihaiță Necula.

CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii au fost amendați după prima etapă

Fanii sunt așteptați în număr mare în această seară la Mioveni. După prima etapă, clubul Rapid a fost amendat cu 5.000 de lei pentru spectacolul pirotehnic din peluză.

VIDEO cu momentul suporterilor Rapidului din startul meciului cu ChindiaCitește mai mult..