Mesajul fenomenului David Popovici pentru toți românii, după finala de la 200 m liber

[ad_1]

  • Champions League: CFR Cluj – Lincoln Red Imps, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Conference League: Universitatea Craiova – Laci, joi, 21:30, Digi Sport 1

JO 2020 | Mesajul postat de David Popovici după finala la 200 m liber

Popovici a luat startul pe primul culoar, iar după primii 50 m a fost al treilea, a întors al patrulea la 100 m şi al şaselea la 150 m, după care pe ultima lungime a avut un finiş excelent, terminând pe locul 4, cu 1:44.68, la doar două sutimi de bronzul olimpic.

„Vă mulţumesc pentru energia pozitivă şi toate gândurile bune pe care le simt de aici, din Tokyo. Sunt mândru ca sunt român!”, a scris David Popovici, pe Facebook.

Finala de la 200 m liber, disputată la Aquatics Centre din Tokyo, a fost câştigată de britanicul Tom Dean (1:44.22), urmat în clasament de conaţionalul său Duncan Scott (1:44.26) şi de brazilianul Fernando Scheffer (1:44.66).

Înotătorul român de 16 ani, care la Tokyo a trecut rapid de la statutul de mare speranţă la un sportiv deja consacrat, va concura marţi şi în serii la 100 m liber, proba sa preferată.

Vara este despre concedii și despre „Cunoști niște meseriași pricepuți?”. Hai în Digi Online să îți dăm idei pentru renovare, azi de la 22:00, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: david popovici

[ad_2]

Citește mai mult..