Kane, supărat pe șefi, nu mai vrea să joace pentru că nu e lăsat să plece. 150 milioane de euro a refuzat Tottenham pentru el

[ad_1]

  • Liga 2: Metaloglobus – Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul – Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Harry Kane a refuzat să plece cu Tottenham în Portugalia, pentru meciul cu Pacos Ferreira

Nici noul antrenor al lui Tottenham, Nuno Espirito Santo, nu era sigur dacă îl va avea disponibil pe Kane pentru duelul din play-off-ul Conference League și a evitat subiectul, iar versiunea oficială a conducerii este că decizia ca el să rămână acasă a fost de comun acord.

Practic, aceștia lasă de înțeles că atacantul de 28 de ani se va pregăti singur pentru că încă este posibil un transfer. Antrenorul nu știe nici dacă îl va putea folosi pe Kane duminică, în meciul cu Wolverhampton.

  • Potrivit regulamentului UEFA, chiar dacă va juca în play-off-ul Europa Conference League, Kane va putea evolua în Liga Campionilor cu altă echipă în acest sezon.
  • 120 de milioane de euro este cota de piață a lui Harry Kane, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Kane: „Ține-te de cuvânt și lasă-mă să plec la Manchester City”

Jucătorul a lipsit de la reunirea echipei, dar a revenit la antrenamente ulterior, însă e supărat că oficialii de la Tottenham nu l-au lăsat să se transfere, cu toate că a avut o ofertă incredibilă, de 150 de milioane de euro de la Manchester City și chiar Pep Guardiola a confirmat că îl dorește.

El a fost amendat pentru lipsirea de la reunire echipei. Între timp, Kane a făcut primul antrenament marți dimineață, după ce a stat în izolare în cantonament pentru că a revenit din vacanța din Bahamas, cu escală în Florida.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Kane e supărat pe conducerea lui Tottehnam pentru că nu îl lasă să se transfere, deși i-au promis că în această vară nu se vor mai opune. Atacantul englez a spus de multe ori că își dorește să joace la o echipă cu care să câștige trofee și consideră că Tottenham nu prea poate să o facă. Asta i-a spsu și directorului Daniel Levy cu care ar fi avut un „gentleman agreement”.

Kane mai are timp să se transfere pentru că perioada de mercato se încheie pe 31 august.

  • Harry Kane, care este format de cei de la Tottenham, mai are contract până în iunie 2014.

Etichete: manchester city , tottenham , harry kane , transfer kane

[ad_2]

Citește mai mult..