Karim Benzema își va prelungi contractul cu Real Madrid! Francezul rămâne cu cea mai mare clauză de reziliere din fotbal

[ad_1]

  • Liga 1: Chindia – Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul – Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ajuns la 33 de ani, francezul este foarte fericit pe Santiago Bernabeu și nu își dorește să încheie prea curând acest capitol.

Real Madrid îi va oferi un nou contract lui Karim Benzema

Înțelegerea atacantului cu gruparea spaniolă expiră vara viitoare, însă conducerea clubului a făcut deja demersuri pentru prelungire. Conform publicației franceze L’Equipe, Real Madrid va anunța sâmbătă faptul că Benzema a semnat un nou contract, valabil pe încă doi ani. 

Clauza de reziliere din actualul contract va rămâne valabilă și în noul act, astfel că Benzema va continua să aibă cea mai scumpă clauză de reziliere din lume. Echipa care și-ar dori să „sară” peste negocierile cu Real Madrid și să intre în tratative direct cu atacantul trebuie să plătească nu mai puțin de 1 miliard de euro.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Karim Benzema, potrivit celor de la Transfermarkt.

Real Madrid i-a prelungit contractul și lui Thibaut Courtois

Internaționalul belgian a semnat o nouă înțelegere cu gruparea blanco, valabilă până în 2026, anunță vicecampioana Spaniei, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

”Real Madrid și Thibaut Courtois s-au înțeles în privința unei prelungiri a contractului jucătorului, ceea ce înseamnă că el va rămâne la club în următoarele cinci sezoane, până pe 30 iunie 2016”, au transmis madrilenii.

Courtois a fost transferat de Real Madrid de la Chelsea pentru 35 de milioane de euro. Belgianul are în palmares, printre altele, un trofeu Europa League și o Supercupă a Europei, cucerite când a fost împrumutat de londonezi la rivala Realului, Atletico.

Etichete: real madrid , karim benzema

[ad_2]

Citește mai mult..