Video | Farul – Dinamo 3-0. „Câinii”, umiliți. Gol de la 60 de metri, două bare și o sumedenie de ocazii pentru constănțeni20.08.2021, 23:20

  • La Liga: Athletic Bilbao – FC Barcelona, sâmbătă, 23:00, Digi Sport 2

  • Liga 1: FC Argeș – CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Farul – Dinamo s-a terminat 3-0, după un meci de poveste, în care Jefte Betancor a reușit un gol de la 60 de metri. „Câinii” au bifat a treiea înfrângere consecutivă.

Farul – Dinamo 3-0. Jefte Betancor a reușit un gol de la 60 de metri

Meciul a început cu o ocazie a lui Dinamo, când Moldoveanu nu a lovit mingea cum trebuie. A fost doar un „foc de paie”, pentru că a urmat un adevărat asalt al Farului. Ganea a ratat două ocazii în 3 minute, iar Betancor a deschis scorul în minutul 12.

Au urmat apoi două oportunități într-un minut: o ocazie a lui Pitu și bara lui Jefte Betancor. Dinamo și-a încercat norocul cu șuturi de la distanță, prin trasorul lui Steliano Filip, apărat de Aioani.

Farul – Dinamo 3-0. „Câinii” au trei înfrângeri la rând

Ultima ocazie a primei reprize le-a aparținut tot constănțenilor, care au început în forță și partea secundă. Au marcat un gol de poveste prin Jefte Betancor. Spaniolul a înscris de la 60 de metri și a reușit probabil golul campionatului.

După 3 minute, Ganea a făcut 3-0, iar apoi a urmat bara lui Ciobanu, direct din corner. Trupa lui Hagi a continuat spectacolul chiar și la acest scor, iar același Ciobanu a mai ratat două ocazii mari, apoi Adrian Petre și-a încercat șansa din lovitură liberă.

Ultima ocazie a meciului le-a aparținut dinamoviștilor, prin puștiul Borcea, iar Farul – Dinamo s-a terminat 3-0. „Câinii” au bifat a treia înfrângere la rând, fără gol marcat, în timp ce constănțenii au 3 succese în acest sezon.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul – Dinamo 3-0:


Știrea inițială:

Meciul dintre Farul Constanța și Dinamo poate fi urmărit, de la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Farul vrea revanșa după înfrângerea din etapa precedentă, scor 0-1 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dinamo vine la Constanța pentru a obține un rezultat pozitiv.

Farul – Dinamo, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Bonetti își măsoară forțele cu Gică Hagi

Echipa lui Dario Bonetti, cea mai tânără din Liga 1, are șase puncte după primele cinci etape și vine după două înfrângeri consecutive, cu același scor, 0-1, cu Chindia și CS Mioveni. ”Câinii” ocupă locul opt, cu șase puncte, și sunt la două puncte distanță de Farul Constanța.

De partea cealaltă, echipa lui Gică Hagi are opt puncte și este la egalitate cu FCSB și UTA Arad.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a prefațat partida la conferința de presă. Meciul dintre cele două echipe se va disputa cu ”casa închisă”.

„Nu este surprinzător că s-au vândut toate biletele pentru acest meci. Sezonul este abia la început, însă orice joc este important pentru noi. Am pierdut puncte în ultimele meciuri, dar aveam posibilitatea să terminăm la egalitate. Aici e vorba și despre experienţă. Farul este o echipă bună, cu calitate, cu un proiect pe termen lung.

Oricărei echipe îi va fi greu să câştige la Constanța. Eu aş vrea ca jucătorii mei să facă un meci bun cu Farul, vom vedea rezultatul. Ştiu că Hagi este o legendă aici, un antrenor foarte inteligent. Paul Anton este pe calea cea bună, sperăm ca la următorul meci să fie pe teren.

Sper ca el să continue cu Dinamo pentru că este alături de proiectul nostru. Pentru binele clubului şi al suporterilor, sper ca viitorul lui să fie la Dinamo. Dacă îl vom pierde pe Sorescu ar fi o problemă, dar s-ar rezolva unele probleme financiare şi am putea cumpăra alt jucător. Avem nevoie de timp, fără presiune! Rezultatele sunt importante, le vorbesc jucătorilor în fiecare zi despre acest lucru”, a spus Dario Bonetti, la conferința de presă.Citește mai mult..