UTA Arad – FC Voluntari, ora 18:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Arădenii pot ajunge pe loc de play-off22.08.2021, 18:28

  • Liga 1: FC Botoșani – Rapid, duminică, 21:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Levante – Real Madrid, duminică, 23:00, Digi Sport 2

UTA Arad a învins FC Voluntari cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul șase din Liga 1.

Prima ocazie le-a aparținut arădenilor, în minutul 7, atunci când Ioan Hora a trimis cu capul spre poartă, dar portarul Popa a prins balonul fără probleme.

UTA Arad – FC Voluntari 2-0. Echipa lui Balint urcă în clasamentul din Liga 1

În minutul 32, Rață a putut și el să înscrie, dar preluarea a fost prea lungă, iar șutul imprecis.

Câteva minute mai târziu, Ubbink a șutat puternic de la aproximativ 25 de metri, dar Popa a fost amplasat foarte bine și a păstrat scorul neschimbat.

Cea mai mare ocazie din prima repriză le-a aparținut arădenilor. În minutul 40, Ubbink i-a săltat balonul lui Hora în fața porții, acesta a încercat să îi trimită lui Antal, dar a lovit greșit și balonul a ieșit în afara terenului.

Tamaș a avut și el o șansă să marcheze pe finalul reprizei. Rață a executat o lovitură liberă, a tras în zid. Balonul a revenit la Tamaș care a șutat peste poartă.

Primul gol al arădenilor a venit în minutul 74, Roger a executat o lovitură liberă, Passaglia a prelungit în care către Miculescu, iar acesta a trimis cu capul în poarta lui Popa.

Câteva minute mai târziu, a venit și golul doi al arădenilor. După un contraatac frumos, Dangubic l-a văzut foarte bine pe Roger, care a depășit defensiva și a finalizat cu ușurință.

În clasamentul din Liga 1, UTA Arad urcă pe locul cinci, cu un total de 11 puncte. FC Voluntari se poziționează pe locul 12, cu șase puncte.

UTA Arad – FC Voluntari, ora 18:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Arădenii pot ajunge pe loc de play-off

De partea cealaltă, FC Voluntari, cu șase puncte, poate urca și ea în zona play-off-ului cu o victorie la Arad, urmând să depășească Dinamo și Chindia.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în sezonul precedent. Două întâlniri s-au încheiat la egalitate, 0-0, și una a fost câștigată, scor 1-0, de UTA Arad.

“Este foarte important cum vom gestiona mental pregătirea acestui joc. Dorim să ne ținem nivelul de atitudine, nivelul de concentrare, nivelul de motivație, în așa fel încât să reușim să practicăm un joc care să ne permită să sperăm la cele trei puncte. Indiferent de calculele hârtiei, întâlnim un adversar imprevizibil, un adversar care are aproape în fiecare compartiment jucători cu experiență.

Tipologia meciului va fi diferită. E adevărat, până acum am întâlnit acasă echipe cu pretenții de play-off, echipe puternice, echipe care au venit să câștige punctele puse în joc.

Dar, și noi am demonstrat că am jucat fotbal și nu am stat să așteptăm jocul adversarului, nu am stat să ciupim ceva pe contraatac. Îmi doresc foarte mult să fim mult mai atenți pe toate momentele jocului”, a spus Laszlo Balint, în cadrul conferinței de presă.Citește mai mult..