Edi Iordănescu a spus de ce-și dorește ca FCSB să revină pe Stadionul Steaua

[ad_1]

  • Liga 1: CS Mioveni – U Craiova 1948, luni, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Sepsi, luni, 21:30, Digi Sport 1

Edi Iordănescu, antrenorul roș-albaștrilor, nu a comentat termenii juridici, dar a marșat cu argumente sportive spre o revenire a roș-albaștrilor pe terenul nou construit din sectorul 6 al Capitalei.

Galerie Foto

”Nu o să-l intrepretez (n.r. – răspunsul CSA Steaua) pentru că nu am capacitatea juridică să o fac. Eu am spus că-mi doresc pentru echipă să se rezolve această situație, și dacă se poate fără un conflict între suporteri, care de fapt iubesc aceleași culori.

Îmi doresc să evoluăm acolo pentru că e o diferență mare când jucăm în casa noastră și ne identificăm cu locul respectiv.

Află adevăruri neștiute despre cea mai îndepărtată planetă din sistemul nostru solar. Hai în Digi Online să vezi Pluto, moartea şi învierea unei planete, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

Dar, nu știu ce se va întâmpla”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei din campionat dintre FCSB și Sepsi, care se va juca diseară, de la 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

CSA Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia „militarilor”

Digi Sport a solicitat în urmă cu 30 de zile un punct de vedere din partea CSA Steaua, după ce Gigi Becali a anunțat public că FCSB vrea să închirieze stadionul din Ghencea. Răspunsul oferit de comandantul CSA Steaua, Ștefan Răzvan Bichir, este următorul:

„Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu”, este mesajul pe care ni l-au trimis oficialii celor de la CSA Steaua.

Cum poate fi aprobată cererea FCSB-ului de a juca pe Stadionul Steaua

CSA Steaua nu poate refuza din start cereri pentru închirierea arenei. Acest lucru se poate întâmpla însă ulterior, pentru că meciurile disputate de Steaua au prioritate pe noul stadion. Pe lângă echipa de fotbal a CSA Steaua, pe gazonul din Ghencea poate evolua în viitor și echipa de rugby. Cu alte cuvinte, dacă meciurile echipelor Steaua și FCSB se vor disputa în zile similare, „militarii” vor putea refuza cererea invocând un motiv obiectiv.

Răspunsul Stelei lasă de asemenea și o portiță deschisă pentru FCSB. Dacă vicecampioana va încerca să închirieze stadionul din Ghencea într-o perioadă în care „militarii” nu vor juca acasă, nici în Liga 2 și nici în Divizia Națională la rugby, este posibil ca cererea să fie aprobată. Decizia finală aparține clubului CSA Steaua.

Stadionul Steaua a fost inaugurat oficial pe 7 iulie, la meciul amical Steaua – OFK Belgrad, scor 6-0. De atunci au mai avut loc două meciuri în Ghencea, ambele din Liga 2: Steaua – Csikszereda (1-0) și Steaua – Dacia Unirea Brăila (5-2). Următorul meci programat în Ghencea este Steaua – Ripensia, pe 29 august.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , stadion steaua , palmares steaua , fcsb sepsi live videi

[ad_2]

Citește mai mult..