FCU Craiova-Farul, Live Video ora 21:00, Digi Sport 1. Întâlnire de gradul zero, Adi Mutu – Gică Hagi27.08.2021, 20:25

  • Liga 1: Dinamo – FC Argeș, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid – Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Adrian Mutu împotriva lui Gică Hagi. Două dintre marile nume ale fotbalului românesc se întîlnesc pentru prima dată ca adversari din postura de antrenori în Liga 1.

Cei mai buni marcatori la echipa naţională a României, cu 35 de goluri fiecare, au şi o relaţie specială pentru că Gică l-a cununat pe Adi la prima căsnicie a acestuia din urmă.

FCU Craiova 1948-Farul Constanţa, în etapa a 7-a, se va disputa în această seară, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

FCU Craiova-Farul, Live Video ora 21:00. Adrian Mutu are un respect deosebit pentru Gică Hagi: „A fost un idol pentru mine”

Sper să avem mulți urmaşi, inclusiv Ianis Hagi, Dennis Man. Sper ca unul sau mai mulți să fie urmașul meu și să ne doboare recordurile, mie și lui Gică Hagi, la națională.

Ca jucător am vrut să fac mai bine, ca antrenor la fel. N-a fost competiție între mine și Hagi. El e mai mare ca mine, a fost ca un idol, normal, când ai un etalon încerci să-l depășești. Și de acum, unii la goluri îl pot avea ca etalon pe Mutu.

Știm cine a fost Hagi și toată lumea știe respectul pe care îl are din partea mea, dar aici joacă FCU și Farul. Noi doar stăm pe bancă, ne-am terminat treaba, de mâine e treaba băieților să arate și să câștige meciul.

Mă bucur că a revenit Gică pe bancă, așa îl mai văd și mai stăm de vorbă. Pe teren va fi o bătălie pe care sper să o câștig. Vreau ca echipa mea să câștige, nu că am câștigat eu în fața lui Gică. Sper să avem parte de multe bătălii de acum încolo”, a declarat Mutu la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Gică Hagi poate provoca demiterea lui Adrian Mutu. FCU Craiova-Farul, Live Video ora 21:00, Digi Sport 1

Dacă Farul învinge la Craiova, Gică Hagi ar putea contribui la demiterea lui Adrian Mutu. La prima vedere calculele hârtiei îi dau pe marinari favoriţi, dar oltenii au avut şi mult ghinion în etapele scurse până acum.

Craiova are o posesie foarte bună, controlează majoritatea meciurilor, face un fotbal foarte bun şi Mutu e un antrenor de mare perspectivă, un fost mare jucător.

Şi noi ne dorim să avem controlul jocului, aşa că din aceste două lucruri va ieşi un meci interesant, foarte bun şi sperăm ca noi să fim mai buni decât ei şi să venim cu un rezultat pozitiv. Dorim să câştigăm„, a declarat antrenorul Farului.

Craiova lui Mutu este pe locul 9, cu 7 puncte. Poziţia îi nemulţumeşte pe suporterii echipei, fani care fac presiuni pentru unele schimbări.

Farul este pe locul 4, cu 11 puncte.Citește mai mult..