News Alert | Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid! Cifrele mutării și ultimul pas pentru realizarea transferului

[ad_1]

  • Liga 1: VoluntariChindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Francezul vrea să plece la Real Madrid, club cu care s-a și înțeles, astfel că mai rămâne doar ca spaniolii să ajungă la un acord cu șefii PSG-ului privind suma de transfer.

Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid! Cifrele mutării

Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid în privința unui contract valabil până în 2027, cu un salariu anual de 35 de milioane de euro. Asta ar însemna că, dacă își va duce contractul la sfârșit, francezul ar câștiga pe ”Bernabeu” nu mai puțin de 245 de milioane de euro!

Realul i-a oferit PSG-ului 180 de milioane de euro, sumă ce include și bonusuri, astfel că ar mai rămâne doar ca parizienii să-și dea acordul, anunță Nicolo Schira.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Real Madrid dă petrecere! Ce prezentare pregătesc madrilenii pentru Kylian Mbappe

Madrilenii abia așteaptă ca Mbappe să ajungă în capitala Franței, iar Florentino Perez este nerăbdător să le prezinte suporterilor ultima achiziție.

Oficialii de la Real speră ca Mbappe să nu fie în lotul lui Paris Saint Germain pentru meciul cu Reims, iar anunțul oficial al transferului să fie făcut duminică sau cel mai târziu luni. În orice caz, cei de la Real Madrid vor să oficializeze transferul lui Mbappe înainte ca fotbalistul să se alăture reprezentativei Franței pentru meciul cu Bosnia.

”Galacticii” plănuiesc deja o prezentare fastuoasă pentru atacantul francez, asemănătoare cu cea pe care au avut-o și în urmă cu 12 ani, atunci când Cristiano Ronaldo semna cu Real Madrid.

În acest sens, potrivit Marca, madrilenii au două opțiuni. Prima, cea pe care spaniolii o preferă, este să îi organizeze lui Mbappe o prezentare în aer liber la Valdebebas, la care să participe un număr semnificativ de persoane, iar totul să se desfășoare respectând toate măsurile de siguranță impuse de autoritățile din Spania împotriva pandemiei de coronavirus. Dacă această variantă se va concretiza, aceasta ar urma să aibă loc joi, 9 septembrie, sau vineri, 10 septembrie.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe

[ad_2]

Citește mai mult..