Avion militar rusesc, prăbușit la scurt timp după decolare

[ad_1]

Un avion militar rusesc, modelul Suhoi Su-24, s-a prăbușit la scurt timp după decolare, transmite presa de la Moscova. Din fericire, incidentul aviatic nu s-a soldat cu victime.


In articol:


Un avion rusesc Su-24 s-a prăbușit lângă localitatea Perm, vineri, în timp ce ambii piloți au reușit să se catapulteze la timp, a anunțat dispeceratul militar central al Rusiei, potrivit Sputnik News.

Citeste si: Accident cumplit: Doi morţi şi opt răniţi. Un autoturism a intrat într-un microbuz


Avionul a căzut într-o zonă împădurită

„În timp ce zbura către o companie de reparații de avioane pentru intrarea în service, conform programării, un avion Su-24 s-a prăbușit la 95 de kilometri vest de orașul Perm. Potrivit unui raport de la fața locului, piloții au fost expulzați”, au declarat oficialii militari ruși într-o declarație de presă.

Un elicopter a fost trimis să recupereze piloții după ce avionul s-a prăbușit într-o zonă împădurită.
„Piloții expulzați, conform datelor preliminare, au supraviețuit”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.

Citeste si: Tragedie. Fotbalist de 19 ani din echipa națională a Afganistanului, printre cei care au căzut din „avionul morții” la Kabul

Este al patrulea avion militar care se prăbușește într-o lună, potrivit presei din Rusia.[Sursa foto: Sputnik]

Este al patrulea avion militar care se prăbușește într-o lună, potrivit BBC Rusia.

Su-24 este modelul de bombardier care a fost interceptat recent de avioanele de vânătoare britanice deasupra Mării Negre, în timp ce se îndrepta spre spațiul aerian al României.

[ad_2]

Citește mai mult..