„Ți-a spus Mbappe că vrea să plece?”. Reacția lui Mauricio Pochettino a devenit virală

[ad_1]

  • Ligue 1: Reims – PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 2

  • Liga 1: CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, Digi Sport 1

„Ți-a spus Mbappe că vrea să plece?”. Reacția lui Mauricio Pochettino a devenit virală

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a încercat să stea departe de zvonurile privind plecarea lui Mbappe și l-a inclus pe atacant în lotul echipei pentru meciul cu Reims, care se va juca în această seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Jurnaliștii prezenți la ultima conferință de presă a tehnicianului argentinian au insistat asupra posibilei plecări a lui Mbappe și l-au întrebat pe Pochettino dacă a primit vreo veste din partea jucătorului său.

„Ți-a spus Kylian Mbappe că vrea să plece de la PSG?”, a întrebat un jurnalist de la Gazzetta Dello Sport. După ce translatorul i-a tradus întrebarea lui Pochettino, antrenorul a răspuns sec – „nu” – și a întins microfonul către translator pentru a spune și el același lucru.

„Posibila plecare a lui Mbappe la Madrid este în centrul atenției. Momentul în care Pochettino și translatorul său vorbesc despre asta a devenit viral, iar milioane de oameni au văzut asta”, au scris jurnaliștii spanioli de la As.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Transferul lui Mbappe la Real Madrid s-ar putea face în ultimele ore ale ferestrei de mercato

Predrag Mijatovic, fost fotbalist și director sportiv al grupării de pe ”Santiago Bernabeu” a dezvăluit că transferul lui Kylian Mbappe este ”ca și făcut”, urmând ca mutarea să fie oficializată în următoarele două zile.

Transferul lui Mbappe va fi făcut în ultimele ore. Real Madrid a reușit excelent să blocheze prelungirea cu PSG. Sunt optimist.

Transferul este ca și făcut. S-au spus foarte multe lucruri, dar acest tip de transfer se face mereu în ultimele minute”, a declarat Predrag Mijatovic, potrivit AS.com.

PSG va accepta, astfel, să-l cedeze pe Kylian Mbappe, pentru a nu-l pierde gratis în vara anului viitor, când contractul fotbalistului, care și-a exprimat clar intenția de a pleca, fapt confirmat inclusiv de Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian, ajunge la final.

Cât plătește Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Prima ofertă oficială făcută în această vară de Real Madrid către PSG pentru Kylian Mbappe a fost de 160 de milioane de euro, refuzată de parizieni, care și-au explicat decizia prin faptul că nu-l pot lăsa pe atacant să plece pe o sumă mai mică decât cea pe care au plătit-o în 2018 lui AS Monaco, 180 de milioane de euro.

Real Madrid a luat la cunoștință cele transmise de PSG și a venit cu o contraofertă de exact 180 de milioane de euro, pe care parizienii sunt, așadar, după spusele lui Pedja Mijatovic, pregătiți s-o accepte.

Etichete: real madrid , psg , mauricio pochettino , kylian mbappe

[ad_2]

Citește mai mult..