Bayern l-a transferat pe Marcel Sabitzer de la rivala Leipzig. Suma plătită de campioană

[ad_1]

  • Liga 1: Academica Clinceni – Mioveni, luni, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan – UTA, luni, 21:00, Digi Sport 1

OFICIAL | Bayern l-a transferat pe Marcel Sabitzer de la rivala Leipzig. Suma plătită de campioană

Internaționalul austriac a semnat un contract valabil până în 2025 și va purta numărul 18 la Bayern: „Marcel Sabitzer are tot ce îi trebuie pentru a juca la FC Bayern. Nu va avea nevoie de mult timp pentru a se acomoda, pentru că e deja obișnuit cu filosofia antrenorului Julian Nagelsmann”, a declarat Oliver Kahn, CEO-ul bavarezilor.

Sabitzer a fost transferat de RB Leipzig în 2014, de la Rapid Viena, pentru 2 milioane de euro, austriacul reușind să obțină promovarea în Bundesliga, iar apoi să încheie de patru ori pe podium cu echipa sa.

La Leipzig, Sabitzer l-a avut antrenor timp de două sezoane pe Julian Nagelsmann (34 de ani), cel care a preluat Bayern Munchen la începutul acestei stagiuni.

  • 16 milioane de euro este suma plătită de Bayern Munchen pentru a-l transfera pe Marcel Sabitzer de la RB Leipzig
  • 9 goluri și 7 pase decisive a reușit Marcel Sabitzer în cele 39 de meciuri jucate sezonul trecut la RB Leipzig

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În această vară, Bayern a mai plătit pentru transferul lui Dayot Upamecano, tot de la RB Leipzig, pentru 42,5 milioane de euro.

Etichete: bayern munchen , rb leipzig , marcel sabitzer

[ad_2]

Citește mai mult..