Galerie Foto | „Ironii şi zâmbete”. Cum şi-au luat la revedere de la Cristiano Ronaldo fanii lui Juventus

[ad_1]

  • Liga 1: Academica Clinceni – Mioveni, luni, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan – UTA, luni, 21:00, Digi Sport 1

Cum au apărut îmbrăcaţi unii fani ai lui Juventus după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Mulţi dintre ei au apărut la stadion îmbrăcaţi în tricourile cu fostul jucător al lui Juve, însă au făcut unele modificări pe spate.

Unii au schimbat numele lui Ronaldo, iar alţii au schimbat şi numărul, şi numele. De exemplu, pe un tricou era scris Spavaldo, în loc de Ronaldo, însă era păstrat numărul 7. Alt fan a modificat numărul 7 şi a pus un 3 în faţă, apoi a transformat numele din Ronaldo în „Fa caldo” (n.r: în italiană însemnă „e cald”).

Un suporter a fost prezent în tribune cu tricoul cu numărul 7, dar cu numele „Aldo”, după ce a şters primele litere, în timp ce altul a adăugat numărul 2 pe lângă 7 şi a lipit numele lui Locatelli peste cel al lui Ronaldo.

Altul a fost şi mai inventiv şi a transformat numele lui Ronaldo în Rolando. Un fan a profitat de o postare mai veche a lui Ronaldo, în care atacantul portughez le-a mulţumit în italiană fanilor, însă a scris greşit „grazzie”. Astfel, acesta şi-a scris acelaşi lucru pe tricou.

Galerie Foto

Ultraşii au şi cântat o melodie „specială” pentru Ronaldo: „Cui îi pasă de Ronaldo? Îl avem pe Padoin”. Aluzia lor este la fostul jucător al lui Juve, în vârstă de 37 de ani, actual colaborator al lui Allegri.

Potrivit publicaţiei Tuttomercato, care a titrat „ironii şi zâmbete”, fanii erau împărţiţi la meci: 70 la sută îl regretau, alţii erau nervoşi pentru că a plecat în plin sezon, iar alţii îl ironizau.

  • Cristiano Ronaldo a avut 101 goluri în 134 de meciuri oficiale la Juventus.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani. Ce salariu va avea

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani, după ce a plecat de la Juventus, însă salariul său nu va fi atât de mare pe cât se credea.

Portughezul nu se află nici măcar între primii trei jucători din lume în ceea ce privește nivelul salarial. Potrivit presei britanice, atacantul de 36 de ani va încasa net 15 milioane de euro pe an, plus alte 8 milioane de euro drept bonusuri de performanță.

Astfel, suma maximă totală pe care o poate primi Ronaldo de la Manchester United este de 23 de milioane de euro.

Astfel, Ronaldo se află al cincilea în lume la capitolul salarii. Dintre toți fotbaliștii, lider rămâne Lionel Messi, chiar dacă va câștiga la PSG jumătate față de salariul de la Barcelona. 35 de milioane de euro pe an va primi argentinianul de la PSG.

Urmează Neymar, tot de la PSG, cu 30 de milioane pe an, iar Iniesta (Vissel Kobe) se află pe 3, cu 25 de milioane de euro pe an. Al patrulea este brazilianul Ocar (Shanghai Port), cu 24 de milioane de euro.

Etichete: juventus , cristiano ronaldo

[ad_2]

Citește mai mult..