News Alert | Ce nebunie! Ce a făcut Real Madrid pentru a-l lua pe Mbappe în ultimele ore de mercato

[ad_1]

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

  • Amical: România U20 – Portugalia U20, joi, 19:00, Digi Sport 1

Real Madrid a făcut o ofertă incredibilă pentru Mbappe în ultimele ore ale perioadei de transferuri: 220 de milioane de euro

Publicația britanică susține că madrilenii au pus pe masă 220 de milioane de euro, cu doar câteva ore înainte de încheierea perioadei de transferuri. Este exact suma cerută de PSG în schimbului atacantului de 22 de ani.

Cu toate acestea, parizienii au „înghețat” totul și nici măcar nu au răspuns ofertei. așa că afacerea a picat definitiv. Așadar, se pare că oficialii de pe Parc des Princes pur și simplu nu voiau să-l vândă pe Mbappe, indiferent de ofertă.

Însă există și reversul medaliei, pentru că ei îl vor pierde în iunie 2022 fără să ia vreun ban, având în vedere că starul francez a intrat în ultimul an de contact. Practic, el va ajunge la Real Madrid, așa cum visa, însă peste un an.

  • Cel mai scump transfer din istoria fotbalului este cel al lui Neymar, pentru care PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în august 2017.

PSG a refuzat trei oferte pentru Kylian Mbappe, plus prelungirea cu PSG, cu un salariu colosal

Cei de la PSG au refuzat mai întâi două oferte oficiale pentru șeptarul lor. Prima ofertă a lui Real Madrid a fost de 160 de milioane de euro, iar a doua, de 180 de milioane de euro.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Acum a venit a treia, de 220 de milioane de euro, deși s-a zvonit că ar mai fi fost una de 200 de milioane.

PSG negociază de mai bine de un an prelungirea și acum i-a propus un contract incredibil, însă refuzat. După calcularea taxelor, Mbappe ar fi rămas cu un salariu net de aproximativ 34 de milioane de euro, lucru care l-ar fi făcut al doilea cel mai bine plătit jucător de la vicecampioana Franței, după Lionel Messi.

Recent, directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, recunoscuse că clubul i-a făcut acum două luni propunerea de a-l face cel mai bine plătit jucător din lot, pentru a-l convinge să rămână.

  • Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în iunie 2022.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe

[ad_2]

Citește mai mult..