Georgina Rodriguez a călătorit cu stil la Manchester! Cristiano Ronaldo nu este singur în Anglia

[ad_1]

  • Preliminarii CM: CipruRusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: UcrainaFranța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Imediat după ce a scris istorie, devenind cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă națională, 111 goluri, Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul Portugaliei și a zburat la Manchester, unde va sta în carantină cinci zile. Georgina Rodriguez, partenera sa, și copiii au zburat separat în Anglia.

Galerie Foto

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, sosire extravagantă la Manchester

Modelul a postat câteva imagini cu avionul privat cu care a ajuns la Manchester și mașina de lux care a luat-o de la aeroport.

georgina-insta
Georgina Rodriguez l-a urmat pe Cristiano Ronaldo la Manchster / Foto: Instagram @georginagio

Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost „cheia”. Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal”, au fost primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo, după ce a revenit la United.

  • 15 milioane de euro + 8 milioane sub formă de bonusuri a plătit Manchester United pentru transferul lui Ronaldo.
  • 292 de meciuri, 118 goluri și 69 de pase decisive a adunat CR7 pentru ”diavoli”.
  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform Transfermarkt.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , cristiano ronaldo manchester united , georgina rodriguez , georgina rodriguez sosire manchester

[ad_2]

Citește mai mult..