Noul ”killer” de la Barcelona, mândru că are șansa de a juca ”pentru cel mai mare club din lume”: ”Sper să fiu important”

[ad_1]

  • Preliminarii CM: CipruRusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: UcrainaFranța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Poate cea mai surprinzătoare mutare a Barcelonei din această vară, Luuk de Jong, un jucător pe care antrenorul Ronald Koeman îl cunoaște foarte bine, a fost adus, în principal, pentru a fi rezerva lui Kun Aguero. Chiar dacă nu se numește Luis Suarez, Samuel Eto’o sau Zlatan Ibrahimovic, atacanți care ”au rupt” plasele adverse pentru trupa catalană, batavul este la rândul său un marcator înnăscut.

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Luuk de Jong, potrivit Transfermarkt.
  • 201 goluri și 104 pase decisive în 494 de meciuri a adunat de Jong pentru echipele de club la care a evoluat.

Luuk de Jong, noul atacant al Barcelonei: ”Este incredibil că pot juca pentru cel mai mare club din lume”

Pentru mine este foarte important, o mare oportunitate. Să joc pentru acest club, cel mai mare din lume, este incredibil. Sper să mă descurc bine cu echipa și cu fanii. Sper să-mi pot arăta calitățile la Barca. Nu va fi ușor. Știu calitățile pe care le am și sper să fiu important pentru echipă. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în viitor

Koeman este un antrenor foarte bun și are încredere în mine, în calitățile pe care le am. Mi-a spus că vrea un nou tip de atacant și îmi cunoaște calitățile. Am o relație bună cu Memphis, îl cunosc de la PSV și echipa națională. Îl știu și pe Frenkie, este un jucător grozav, ca toți cei de la Barca. Îmi doresc foarte mult să joc cu ei.

Îl cunosc și pe Marc-Andre Ter Stegen. Am jucat cu el la Borussia Monchengladbach din Germania. Cunosc câțiva coechipieri și este mai ușor pentru mine să mă integrez”, a declarat Luuk de Jong, potrivit Mundo Deportivo.

Luuk de Jong a fost împrumutat pentru un sezon de la Sevilla, mai exact până pe 30 iunie 2022. De asemenea, Barcelona îi va plăti integral salariul care se ridică la aproximativ 1,2 milioane de euro pe an și are șansa de a-l transfera definitiv, în contract existând și o opțiune de cumpărare.

Etichete: fc barcelona , luuk de jong , transfer barcelona , atacant barcelona

[ad_2]

Citește mai mult..