Împăcarea dintre Maria și Marinescu pune pe jar concurenții,,Puterea Dragostei”: S-au împăcat din dragoste sau pentru strategii?

[ad_1]

Împăcarea dintre Maria și Marinescu a aprins scântei în casa ,,Puterea Dragostei”. Cei doi sunt acuzați că s-ar fi împăcat din interes, în spate existând strategii pentru Marea Finală.


In articol:


Marea Finală ,,Puterea Dragostei”  sezonul 3 se aproprie cu pași repezi și se pare că discuțiile se țin lanț. Vechiile conflicte nu se sting, concurenții judecând aspru relația dintre Maria și Marinescu.

Maria și Marinescu: din nou împreună pentru strategii?

Subiectul cel mai controversat al săptămânii a fost împăcarea dintre Maria și Marinescu. Concurenții îi acuză pe cei doi că nu s-au împăcat din iubire ci doar pentru strategii, mai ales că finala se aproprie.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a mărturisit de ce nu mai vorbește Alex Velea cu el: „E supărat pe mine…!”

Alexandra: acuzații grave la adresa lui Marinescu

Rivalitatea dintre Marinescu și Alexandra capătă proporții pe ultima sută de metri. Tânăra face acuzații grave: ,,Tu nu ai fost niciodată cel care ești tu”. Marinescu cotracarează afirmând că Maria este cea mai bună iubită. ,,Săptămâna trecută spuneai că e cel mai mare dușman al tău”,îi răspunde Alexandra.

Citeste si: Patru concurenți ”Puterea Dragostei”, aventuri în miez de noapte

Declarații de iubire în casa ,,Puterea Drgostei” 

Ca să închidă gurile rele, Marinescu i-a oferit un trandafir roșu iubitei sale, Maria. ,,Uite așa! Pentru că nu îmi pasă ce spuneți voi toți!”, a spus Marinescu când a intrat în casa fetelor.

Alexandra nu s-a arătat foarte impresionată de gestul lui Marinescu: ,,Vezi că eu sunt mai importantă acum! Uită-te la ea, nu vorbi cu mine”.

,,Și pentru că o iubesc pe femeia asta! Nu mă interesează nici ceea ce spuneți voi, nici ceea ce spun ei”, a continuat Marinescu.

Maria și Marinescu, gest romantic

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei” se pregătește să devină mămică?! Ce a transmis blondina

Ceilalți concurenți nu s-au lăsat impresionați de gestul romantic și au continuat să susțină indeea că relația lor este o strategie. 

Puteți viziona continuarea discuțiilor intense din casa ,,Puterea Dragostei” în edițiile de astăzi de la ora 16:00 și 19:00.

Citeste si: Duminică, 5 septembrie, Marea Finală a show-ului „Puterea dragostei”

[ad_2]

Citește mai mult..