Tzancă Uraganu și Mădălina Miu s-au împăcat?!: „A venit la mine cu cadouri”


Lumea showbiz-ului este zdruncinată de o nouă veste. Mădălina Miu a făcut noi afirmații despre Tzancă Uraganu.


In articol:


Mădălina Miu a povestit în ce tip de relații a rămas cu Tzancă Uraganu. Manelistul se află într-un cerc amoros. Bărbatul se afișează cu tot felul de femei tunate.

Citeste si: Tzancă Uraganu, în mijlocul protestelor din Ploiești: „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate!”

Chiar dacă acum, Tzancă se afișează cu logodnica lui,

Alina Marymar, Mădălina Miu spune că ea este soția lui. Bruneta a povestit că în acte au rămas căsătoriți, iar zilele trecute a venit la ea acasă cu cadouri.

Mădălina Miu este soția lui Tzancă în acte, chiar dacă el locuia cu Lambada, alături de care are o fetiță pe nume Anays. Se pare că Tzancă și Mădălina au intentat proces de divorț, de mult timp, însă fără rezultat.
Cei doi au avut o relație controversată, dar de lungă durată. Chiar dacă lăutarul se afișează cu multe femei, pare că tot Mădălina a rămas soția lui. Ea a mărturisit că el îi face cadouri cu orice ocazie.

Citeste si: Tzancă Uraganu, în mijlocul protestelor din Ploiești: „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate!”

Mai sunt împreună sau nu Tzancă Uraganu și Mădălina Miu

Bruneta a declarat pentru Antena Stars că Tzancă încă o vizitează. Ea a dat cărțile pe față și a povestit tot ce se întâmplă între ea și Tzancă Uraganu.

Chiar dacă, în urmă cu ceva timp, ea a transmis anumite mesaje răutăcioase legate de lauda și gesturile lipsite de importanță pe care le face pe site-urile de socializare în văzul tuturor Uraganu, acum lucrurile s-au schimbat.

Miu a povestit cu lux de amănunte în ce relații sunt acum. Mai multe decât atât, a recunoscut în fața tuturor că Tzancă Uraganu a venit la ea cu cadouri chiar zilele trecute.

Femeia a afirmat că ei se află în plin proces de divorț, însă Uraganu
o caută și o ține la telefon chiar și cinci ore. Tot el i-ar fi spus că trebuie să se vadă față în față ca să pună lucrurile la punct.

Mădălina susține că vorbesc ore bune la telefon, chiar înainte ca manelistul să aibă concerte sau chiar după ce le termină. Femeia mărturisește că a rămas surprinsă de gestul lui de a-i aduce cadouri.

Mădălina Miu și Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Instagram]

„Tzancă nu știe ce vrea. Acum vorbește asa, după cinci minute se schimba. Chiar mi-a făcut și câteva cadouri. El știe ce este în capul lui și ce are de gând.
Am vorbit cu el și șapte ore, iar la final mi a zis ca trebuie sa ne vedem sa stam de vorba. Eu nu am la ce numitor vrea el sa ajungem, pe mine nu ma mai interesează.”
, a mărturisit, în direct din platoul Antena Stars, Mădălina Miu.

Citeste si: Împăcarea anului în lumea manelelor. Tzancă Uraganu a îngropat securea războiului

Chiar dacă pare că Tzancă face pași spre ea, Mădălina afirmă că nu mai există cale de împăcare. Bruneta a anunțat că se grăbește să termine procesul de divorț cât mai repede.

Cu ceva timp în urmă, Mădălina a transmis că deși Tzancă se bucură de succes profesional el are câteva gesturi lipsite de bun simț, argumentând că fiecare iese în față cu ce are. Pe semne că nu are nimic în afară de lucruri materiale.

Femeia a transmis că sunt nume mari, vedete internaționale cu multe mai multe vizualizări față de el, care nu se laudă cu o mașină sau cu un ceas. Mădălina a anunțat că dorește să-i trezească pe fanii acestuia și să facă diferența între o vedetă și un lăutar, căci asta este Tzancă Uraganu, după spusele acesteia.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!



Citește mai mult..