”Are mai multe personalități!” Un fost coechipier de-ai lui Zlatan Ibrahimovic, marcat de comportamentul suedezului  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, Digi Sport 1

Ashley Cole a fost coechipier cu Zlatan Ibrahimovic la LA Galaxy, iar fostul jucător al lui Chelsea a mărturisit că a rămas surprins de comportamentul jucătorului suedez.

”Are mai multe personalități!” Un fost coechipier de-ai lui Zlatan Ibrahimovic, marcat de comportamentul suedezului

Ashley Cole a declarat că Zlatan Ibrahimovic este o persoană foarte schimbătoare, iar uneori îi dădea impresia că are multiple personalități. Cole a relatat cum uneori Ibrahimovic era o persoană foarte liniștită în vestiar, iar în fața presei se schimba complet și se afișa ca un zeu.

Alteori, Ibrahimovic devenea agresiv și le reproșa jucătorilor evoluțiile lor din teren.

Zlatan are două personalități. În vestiar, el era minunat, liniștit, foarte modest, dar, în fața camerei de filmat, el era Dumnezeu. Avea momente când venea în vestiar și le spunea jucătorilor că nu pot pasa, că nu pot alerga, că sunt înceți, dar, în fața presei, se schimba complet”, a declarat Ashley Cole, pentru Daily Mail.

Cole a dezvăluit o întâmplare petrecută în vestiarul de la LA Galaxy. Fostul fotbalist a povestit cum Zlatan Ibrahimovic a încercat să îl provoace, dar Cole l-a liniștit imediat pe jucătorul suedez.

A încercat să mă confrunte o singură dată. A ridicat mâinile în aer. I-am spus ’Lasă mâinile jos’. Sunt foarte serios, sincer”, a mai spus Ashley Cole.

Ashley Cole a evoluat pentru LA Galaxy în perioada 2016-2019. Acesta s-a intersectat cu Ibrahimovic la echipa din Major League Soccer doar un an. Suedezul a semnat cu LA Galaxy în 2018 și a rămas până în 2020, atunci când a revenit la AC Milan.

Dorin Goian: ”Zlatan Ibrahimovic e foarte rău”

Nici jucătorii români nu au fost scutiți de comportamentul lui Zlatan Ibrahimovic.

Dorin Goian și-a amintit de tratamentul dur la care a fost supus de atacantul de 1,95 m în meciurile din Serie A cu Zlatan Ibrahimovic.

Îmi vine în minte acum că nu mi-a plăcut deloc să joc contra lui Ribery, nu mi-a plăcut să joc împotriva lui Van Persie, m-a omorât într-un meci.

De asemenea, în top e și Zlatan Ibrahimovic, e foarte rău, face orice să te intimideze, să te înjure, să te scuipe atunci când nu îi iese jocul„, a povestit Dorin Goian, pentru Playsport.

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , la galaxy , ashley coleCitește mai mult..