„Șomer de lux” caut echipă! Dani Alves s-a despărțit de Sao Paulo

[ad_1]

  • Liga 1: FC Argeș – U Craiova 1948, sâmbătă, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani – CFR Cluj, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Cel mai titrat fotbalist din istorie, Dani Alves, a reușit să-și adauge în această vară un nou trofeu, de data aceasta alături de naționala olimpică a Braziliei.

Fundașul dreapta a fost unul dintre cei 3 fotbaliști de peste 23 de ani care au făcut parte din lotul Braziliei, iar visul de a câștiga titlul olimpic i-a fost îndeplinit, după finala câștigată în fața Spaniei.

Dani Alves, ceartă cu șefii lui Sao Paulo

Dani Alves, prin impresarii săi, le-a transmis conducătorilor lui Sao Paulo că nu intenționează să mai continue la club, dacă nu vor fi acțiuni care să dovedească o stabilitate din punct de vedere financiar, anunță goal.com.

Cum nimic nu s-a întâmplat timp de mai multe zile, antrenorul Hernan Crespo a fost anunțat că Dani Alves nu o să mai continue la echipă, fotbalistul fiind acuzat că s-a pus mai presus decât interesele clubului.

Sursa menționată vorbește mai în amănunt despre disputa dintre club și fotbalist. Mai exact, Dani Alves pretinde că are de primit aproape 2 milioane de dolari din banii de pe drepturile de imagine pe care clubul i-a încasat de pe urma sa.

Dani Alves, jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, 44

La 38 de ani, Dani Alves a jucat toate cele 570 de minute pentru Brazilia la această ediție a Jocurile Olimpice. În finală, Brazilia a învins Spania cu 2-1.

Chiar dacă are 38 de ani, Dani Alves nu vrea să se oprească aici. Fundașul dreapta de la Sao Paulo e gata să joace până va aduna 50 de trofee, o cifră „rotundă” pe care și-o propune, pentru că îl are în minte pe fostul pugilist Floyd Mayweather Jr., care s-a retras neînvins, cu 50 de victorii. În decembrie 2022, Alves vrea să fie prezent la Cupa Mondială din Qatar, pentru că e singurul trofeu care îi lipsește.

Dani Alves vrea să bifeze 50 de trofee în carieră

„Se află într-o formă fizică impresionantă. Maturitatea pe care o are vorbește de la sine. Este foarte experimentat și are mare luciditate în deciziile sale. E un exemplu pentru toți sportivii brazilieni”, a spus Andre Jardine, selecționerul naționalei olimpice a Braziliei.

Printre trofeele câștigate de Dani Alves se numără: 6 titluri în Spania (toate cu Barcelona), 5 Cupe ale Spaniei (4 cu Barcelona și una cu Sevilla), 3 trofee Champions League (toate cu Barcelona), 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor (toate cu Barcelona), două Cupe UEFA (ambele cu Sevilla), două titluri în Franța (ambele cu PSG), două trofee Copa America, două Cupe ale Confederațiilor, o medalie olimpică de aur.

Etichete: contract , dani alves , sao paulo , liber

[ad_2]

Citește mai mult..