Pronosticul lui Dan Petrescu pentru meciul FCSB

[ad_1]

  • Serie A: Milan – Lazio, duminică, 19:00, Digi Sport 2

  • Liga 1: FCSB – Dinamo, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Marele meci, la care se anunță o asistență numeroasă, va fi unul extrem de atractiv, mai ales că ambele formații au punctat la capitolul transferuri pe ultima sută a perioadei de mercato.

Pronosticul lui Dan Petrescu pentru meciul FCSB – Dinamo

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, pariază pe o remiză în această seară pe Arena Națională: „Cred ca va fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost, nici jucatorilor care au venit nu le va fi usor, dar se vede ca s-au intarit.

Au luat jucatori cu nume si cred ca va fi un meci echilibrat, posibil egal.

Budescu e un jucător care mie-mi place, poate multă lume zice că nu e pe stilul meu, dar eu n-am avut niciodată o problemă cu jucătorii buni, îmi plac, sunt de luat pentru că pot face diferența. Budescu e un jucător care poate face diferența până la 40 de ani.

M-a întrebat patronul, am zis că jucătorii buni mie îmi plac, dar unde să-l pun? În ce listă să-l mai pun și pe el? Nu mai aveam niciun loc. Dacă se mărea această listă…”, a spus Dan Petrescu, la ultima conferință de presă.

FCSB – Dinamo, 21:00 LIVE VIDEO, Digi Sport 1

Duelul de pe Arena Națională se bucură de un interes major din partea fanilor, care au cumpărat din timp bilete. FCSB, clubul organizator, a pus, inițial, biletele în vânzare doar online, unde s-au vândut nu mai puțin de 11.000 de tichete, cu trei zile înainte de meci.

De partea cealaltă, Dinamo a primit 8.000 de tichete și este de așteptat ca acestea să se vândă în totalitate, iar fanii formației din ”Ștefan cel Mare” să umple peluza rezervată oaspeților la derby-ul de pe Arena Națională.

Etichete: dan petrescu , meciuri dinamo , fcsb – dinamo , live video fcsb-dinamo , meciuri fcsb

[ad_2]

Citește mai mult..