Granzii se pregătesc de viitoarele “bătălii”! Fotbalistul dorit de Barcelona, Bayern și Juventus

[ad_1]

  • Liga 1: FarulAcademica Clinceni, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaSepsi, luni, 21:00, Digi Sport 1

Fotbalistul lui RB Leipzig a avut o adaptare foarte rapidă în Germania și a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători cu profil ofensiv din Bundesliga.

Printre echipele care îl doresc pe Olmo se numără și rivala Bayern Munchen, acolo unde nu a ajuns doar fostul său antrenor de la Leipzig, Julian Nagelsmann, dar și foștii coechipieri, Dayot Upamecano și Marcel Sabitzer.

Barcelona, Bayern și Juventus, toate interesate de Dani Olmo

Fotbalistul care a trecut prin celebra academie a Barcelonei, „la masia”, se află pe lista lui Joan Laporta, care este un mare fan al mijlocașului și a încercat să-l transfere chiar din această vară, dar problemele financiare ale catalanilor au împiedicat acest lucru.

Spaniolul se mai află și în atenția lui Juventus, care este într-o perioadă de căutări și reconstrucție, iar cele mai mari probleme le are chiar în compartimentul median, acolo unde jucătorul lui Leipzig joacă.

Interesul lui Bayern nu trebuie să vină ca o surpriză, mai ales că acolo este Julian Nagelsmann, care îl cunoaște foarte bine din perioada în care l-a pregătit la vicecampioana Germaniei.

Dani Olmo, remarcat la Dinamo Zagreb

Dani Olmo a avut o traiectorie foarte interesantă în startul carierei. După ce a părăsit cunoscuta academie a Barcelonei, „la masia”, la 16 ani, spaniolul a mers în Croația, la Dinamo Zagreb. 

Mijlocașul a petrecut 5 ani la formația care l-a dat fotbalului mare și pe Luka Modric, iar în 2020, RB Leizpig, a plătit 22 de milioane de euro.

Etichete: juventus , barcelona , bayern munchen , rb leipzig , dani olmo

[ad_2]

Citește mai mult..