Barcelona vrea un portar suspendat pentru dopaj! A fost crescut la academia catalanilor

[ad_1]

  • UCL: Young BoysManchester United, marți, 19:55, Digi Sport 1

  • UCL: BarcelonaBayern, marți, 22:00, Digi Sport 1

Gruparea catalană pare să meargă pe o politică de transferuri care vizează jucători crescuți în La Masia. După ”repatrierea” lui Eric Garcia, FC Barcelona are în vedere achizițiile lui Dani Olmo și, mai nou, Andre Onana, goalkeeper-ul care a evoluat timp de patru ani și jumătate la echipele de juniori ale clubului ”blaugrana”.

  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Andre Onana, potrivit Transfermarkt.

FC Barcelona a pus ochii pe Andre Onana, portarul lui Ajax suspendat un an pentru dopaj

O eventuală mutarea a lui Onana pe Camp Nou s-ar putea realiza vara viitoare, informează Mundo Deportivo, când acordul camerunezului cu ”lăncierii” va expira. Astfel, portarul ar urma să meargă gratis la Barcelona, însă catalanii au un adversar de temut în lupta pentru semnătura lui.

Presa internațională a scris în ultima vreme că Inter, campioana Italiei, ar fi luat legătura cu internaționalul camerunez pentru a pune la punct un eventual transfer. ”Nerazzurrii” ar fi gata să-i ofere postul de titular lui Onana, după despărțirea de Handanovic, în detrimentul lui Ionuț Radu.

Pe 30 octombrie 2020, goalkeeper-ul a fost supus unui control anti-doping, iar în proba de urină a fost găsită o substanță interzisă de WADA, Furosemid, iar UEFA a luat decizia de a-l suspenda un an.

  • 30 iunie 2022 este data scadentă a contractului goalkeeper-ului camerunez cu Ajax.
  • Onana a încheiat 83 din cele 204 partide pentru ”lăncieri” fără gol primit.

Etichete: fc barcelona , ajax , portar barcelona , transfer barcelona , andre onona

[ad_2]

Citește mai mult..