”E jaf armat!” Florin Prunea, acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu! Ce îi reproșează președintelui FRF

[ad_1]

  • UCL: Club Brugge – PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

  • UCL: Inter – Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Fostul oficial al ”câinilor” a declarat că fotbalul românesc este controlat de Burleanu și de Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

”E jaf armat!” Florin Prunea, acuzații grave la adresa lui Răzvan Burleanu

Florin Prunea este de părere că fotbalul din România are nevoie de o schimbare, dar care însă nu poate veni din interior. În schimb, fostul portar de la Dinamo mizează pe suporterii români că se vor implica și să producă această ”revoluție”.

Nu mișcă nimeni în fotbalul românesc fără Dîncu și Burleanu. Arbitraje, comisii, nimic nu e întâmplător. Ei dirijează tot. Ce fac ăștia acum e jaf armat, jaf la drumul mare.

Dîncu să facă public contractul! Cât încasează revistele și tot ce înseamnă birotica. Totul se face prin firma lui. Să facă public contractul.

Venerat sau detestat? Erou sau criminal? Hai în Digi Online să vezi Fidel Castro-carisma unui dictator, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

E de notorietate că a fost în sufrageria celebră cu arestarea lui Popescu. Singurii care ne pot scăpa de ei sunt suporterii. Uitați-vă la rezulatele din Liga a 2-a, Liga a 3-a: 14-0, 15-0. Ia vedeți ce cote au la pariuri acele meciuri”, a declarat Florin Prunea pentru Realitatea Sportivă.

Prunea are din nou proces cu Burleanu

Conflictul dintre Răzvan Burleanu și Florin Prunea (52 de ani), are loc de câțiva ani buni.

Conform fostului internațional, oficialul FRF l-a trimis din nou în judecată, fapt ce l-a enervat la culme.

M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu, e al doilea sau al treilea, e un procesoman, dar pe toate le-am câștigat. Mă dă în judeca cum am câte o emisiune, vezi Doamne ca să pună presiune, dar nu numai pe mine. A avut proces cu Pompiliu Popescu, Daniel Prodan, Mircea Sandu.

Plătește cheltuielile de judecată. Eu nu-mi platesc avocatul. De exemplu, după un proces, m-a sunat o casă de avocatură și mi-a zis: De acum încolo suportăm noi tot, doar semnezi o împuternicire. Sunt multe procese pe rol.

Nu-ți pui și tu o întrebare? Cum câștig toate procesele? Are un tupeu… Are d-astea de securist, e disperat să fie în centrul atenției! Nu-i place să aibă pe lângă el foști mari internaționali”, a declarat Prunea pentru ProSport.

Etichete: frf , florin prunea , razvan burleanu

[ad_2]

Citește mai mult..