Final în disputa dintre Messi și Pochettino! Ce au stabilit cei doi, după schimbarea care l-a lăsat mască pe jucător

[ad_1]

  • Cupa României: Farul Constanța – Sepsi OSK, miercuri, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: CS Hunedoara – FCSB, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

Final în disputa dintre Messi și Pochettino! Ce au stabilit cei doi, după schimbarea care l-a lăsat mască pe jucător

Starul argentinian l-a lăsat pe Pochettino cu mâna întinsă, iar reacțiile sale de pe bancă au făcut înconjurul lumii. Antrenorul s-a apărat și a spus că a luat decizia de a-l înlocui pe Messi „pentru a-l proteja de o posibilă accidentare”.

Galerie Foto

La două zile după momentul tensionat de pe Parc des Princes, L’Equipe și RMC Sport scriu că s-a închis conflictul dintre cei doi. Messi și Pochettino au avut o discuție după meci, în care jucătorul a explicat reacția avută, iar antrenorul a spus cum a judecat schimbarea respectivă: „Incidentul s-a închis, nu există nicio problemă între cei doi compatrioți”, scriu francezii.

Înainte să fie înlocuit, Messi a fost văzut acuzând dureri la genunchi, acesta fiind motivul pentru care Pochettino a decis să îl înlocuiască imediat pe argentinian cu Achraf Hakimi. Antrenorul pare că a fost inspirat și a evitat niște probleme mai grave pentru Messi, în condițiile în care PSG a anunțat, marți, că „Puricele” a suferit o contuzie la nivelul genunchiul stâng, care îl va face indisponibil pentru partida cu Metz, de miercuri.

La conferința de presă premergătoare meciului de campionat, Pochettino a explicat din nou de ce a decis să îl înlocuiască pe Lionel Messi în partida cu OL.

„Înțeleg situația și o accept așa cum este. Prioritatea este mereu starea de sănătate a jucătorilor. La momentul respectiv, cu informațiile pe care le aveam la dispoziție, am simțit că decizia cea mai bună după 75 de minute era să-l înlocuim. Toți jucătorii vor să fie pe teren tot timpul, este de înțeles.

Clubul a emis deja un comunicat referitor la accidentarea lui Messi, iar situația este foarte clară. Sincer, de pe bancă vedem toți jucătorii și ce se întâmplă pe teren, iar pe Leo l-am văzut ținându-se de genunchi. Sunt foarte mulțumit de prestația sa. A avut o primă repriză foarte bună. A ratat o șansă bună în prima repriză, e adevărat, dar s-a descurcat foarte bine„, a spus Pochettino.

VIDEO Lionel Messi, înlocuit de Mauricio Pochettino în meciul PSG – Lyon 2-1

Etichete: psg , lyon , lionel messi , mauricio pochettino

[ad_2]

Citește mai mult..