”Trebuie să îl înveți fotbal!” Ionuț Chirilă, sfat pentru Edi Iordănescu, înaintea de FCSB – Academica Clinceni

[ad_1]

  • Liga 1: FC Argeș – Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Rapid – FC Voluntari, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Partida va avea loc sâmbătă, de la 21:00 și va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

”Trebuie să îl înveți fotbal!” Ionuț Chirilă, sfat pentru Edi Iordănescu, înaintea meciului FCSB – Academica Clinceni

Ionuț Chirilă, antrenorul care l-a înlocuit pe Ilie Poenaru la Academica Clinceni, a fost prezent la conferința de presă unde a vorbit despre adversara din etapa a zecea din campionat.

Chirilă este de părere că Edi Iordănescu poate face performanță la FCSB, mai ales că are și susținerea finanțatorului Gigi Becali. Noul antrenor al celor de la Academica Clinceni nu crede că a antrena FCSB este o misiune foarte grea.

Chirilă spune că antrenorul roș-albaștrilor trebuie doar să îi explice pas cu pas lui Gigi Becali toate lucrurile pe care le face la echipă și este de părere că Edi Iordănescu a înțeles foarte bine acest lucru.

Hai în Digi Online să vezi cel mai mare centru de tehnologie din lume. Urmărește California, naţiunea inovaţiei, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Eu nu sunt de acord cu ce se spune. Gigi Becali are o inteligență nativă, extraordinară. Trebuie să fii stăpân pe tine și să îi explici ce faci. Dacă Iordănescu va face asta, va avea un viitor bun și lung la Steaua (n.red. FCSB).

Nu au găsit cei care au avut managementul tehnic pe mână comunicarea cu el. De ce nu poți să lucrezi? Pe el trebuie să îl înveți fotbal”, a declarat Ionuț Chirilă la conferința de presă.

În ceea ce privește eșecul roș-albaștrilor de a cuceri un nou titlu de campioană, Ionuț Chirilă a declarat că de vină este lipsa de sincronizare a jucătorilor pentru că, valoric, din punctul său de vedere, FCSB are cel mai puternic lot.

În ultimii 4-5 ani au ales crema fotbalului românesc, faptul că nu au câștigat un titlu a fost pentru că nu s-au sincronizat și nu au creat acel bloc funcțional să învingă CFR-ul, a fost un conglomerat de valori individuale”, a mai spus Ionuț Chirilă.

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , gigi becali , ionut chirila , fcsb , academica clinceni

[ad_2]

Citește mai mult..