Zlatan rămâne Zlatan. Momentul care l-a pus pe gânduri când s-a întors la Milan  • Liga 1: FC Argeș – Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB – Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Recunoscut pentru caracterul său deosebit, Ibrahimovic nu a ezitat să spună o poveste care poate părea puțin jenantă pentru anumiți coechipieri de la Milan.

Zlatan Ibrahimovic: „Am întrebat câți jucători au mai jucat în Champions League. Când au răspuns doar jumătate pozitiv, am crezut că glumesc”

AC Milan este de mai mulți ani în reconstrucție, ultimul titlul fiind chiar pe vremea când Zlatan Ibrahimovic strălucea pentru gruparea de pe San Sino, în 2011. Suedezul nu a ezitat să povestească un episod care l-a pus pe gânduri când a revenit la Milan.

„Cand am semnat cu Milan, am întrebat în vestiar câți jucători au mai evoluat în Champions league. Doar jumătate au răspuns pozitiv. Am crezut că e o glumă…Obiectivul nostru de anul trecut a fost câștigarea Scudetto și întoarcerea în Champions League.

Din păcate, am terminat pe doi în campionat, dar măcar ne-am întors în Champions League. Nu e doar meritul meu. Cu toții am făcut o treabă bună. Și ce experimentați, și cei tineri, au înțeles care este obiectivul, ce am realizat anul trecut și ce ne-a lipsit să câștigăm Scudetto. Toți muncim pentru echipă și asta este important”, a spus Zlatan, pentru Sportweek.

Ibrahimovic: „Trebuie să-mi ascult corpul”

Ibrahimovic a recunoscut că problemele fizice încep să-i vină de hac, dar că încearcă să fie înțelept și să nu forțeze.

„Când eram tânăr, am jucat chiar și cu tendonul afectat. Am vrut să câștig și să dau goluri cu orice preț. Odată cu vârsta și cu experiența, am început să înțeleg mai bine cum funcționează corpul meu. Din păcate, corpul meu îmbătrânește și nu pot să fiu în totalitate cel care am fost.

Asta e problema. Anul acesta, trebuie să-mi ascult corpul la orice semnal îmi dă. Aș vrea să joc fiecare meci, dar trebuie să-mi ascult corpul, iar dacă el o să-mi permită, aș vrea să am continuitate în evoluții”, a mai punctat suedezul, pentru sursa citată.

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , poveste , vestiar , coechpieriCitește mai mult..