”Au fost filmați”. Ce mesaje au scris

[ad_1]

  • UCL: Juventus – Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Benfica – FC Barcelona, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Atacul a avut loc în cursul nopții de marți, iar în această dimineață Sorin Cârțu a mers la secția de Poliție pentru a depune plângere.

Casa lui Sorin Cârțu a fost din nou vandalizată

Au fost patru, trei au scris pe pereți, au fost filmați, fotografiați, o să fac și live. Cu ce am greșit eu, mă, în Craiova? Că am făcut palmares? Poate sunt cel mai titrat. Te bați pe palmaresul meu? Mi-e teamă de orice, dar să nu mai vină noaptea, să vină ziua, că nu le face nimeni nimic.

Atacați ziua, bă! Așa să atace, ziua, și fără mască, că nu le face nimeni nimic. Normal că mă duc la Poliție să fac plângere, că vin cu mască, vin cu cagulă. Vino, mă, și vorbește”, a declarat Sorin Cârțu, la ProX.

Pe gardul casei lui Sorin Cârțu, suporterii care s-au și semnat cu ”PS 97 (n.r. Peluza Sud), grupare care susține echipa patronată de Adrian Mititelu, au scris mesajele: ”Nu uităm, nu iertăm”, ”Cârțu=sifon”, ”Sifon” și ”CSU=clonă”.

Incidentul a avut loc chiar în săptămâna derby-ului Craiovei, dintre U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Incident cu repetiție

Casa lui Sorin Cârțu a mai fost vandalizată și în luna mai a anului trecut și, deși și la acel moment președintele Universității Craiova a depus plângere, speța nu a fost rezolvată nici până astăzi.

La precedentul incident s-a văzut și mașina cu care au venit și ei n-au descoperit nici acum, la un an jumate, cine a fost”, a transmis Sorin Cârțu.

Etichete: sorin cartu , suporteri u craiova 1948 , casa vandalizata

[ad_2]

Citește mai mult..