Jefte Betancor le-a dezvăluit spaniolilor de la AS ce i-au spus tatăl şi bunicul de Gică Hagi

[ad_1]

  • Liga 1: Dinamo – UTA Arad, sâmbătă, ora 16:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi – Rapid, sâmbătă, ora 19:30, Digi Sport 1

Spaniolul de 28 de ani avea propuneri din Spania, Israel, Grecia şi din Polonia, plus de la alte echipe din România, dar a semnat cu Farul.

Poveştile tatălui şi bunicului lui Jefte Betancor l-au convins să semneze cu Farul lui Gică Hagi

O colaborare care se dovedeşte de mare succes până în acest moment pentru că Batancor a înscris de 8 ori în 10 meciuri. Iar cel din partida cu Dinamo, de la mijlocul terenului, rivalizează cu un gol celebru reuşit de Hagi pentru Real Madrid.

Are, probabil, cel mai mare salariu de la echipă, dar demonstrează că îl merită.

Am ales Farul pentru că aici se joacă fotbal şi oferă posibilitatea jucătorilor să găsească variante la cluburi mari. De asemenea, Hagi este managerul, iar asta mi-a atras atenţia. Puţini pot juca la Real Madrid şi la Barcelona şi el a făcut-o la amblele cluburi„, a declarat Jefte Betancor pentru AS.com

Jefte nu l-a văzut pe teren în Spania pe Gică Hagi, dar tatăl său şi bunicul au făcut-o şi i-au spus că „a fost bucurie să-l vezi jucând„. Informaţii care l-au apropiat o dată în plus de „Regele” Hagi.

Îmi place să-l am antrenor. Iubeşte fotbalul şi îl trăieşte. În afara terenului este calm, dar la antrenamente şi la jocuri se transformă„, a mai spus fotbalistul.

Jefte se simte foarte bine la Constanţa pentru că-i aduce aminte de Insulele Canare, de unde este el, iar experienţa căpătată până la această vârstă l-a făcut să fie mult mai focusat pe carieră.

Jefte Betancor este focusat pe câştigarea banilor pentru a asigura viitorul familiei

Ştie că doar genul de prestaţii de la Farul îl pot ajuta să plece la un club mai important, unde să câştige mai mulţi bani.

Dacă aveam mintea de acum şi jucam cu încrederea pe care o am când ies pe teren probabil aş fi reuşit la Las Palmas. … Lucrez pentru a câştiga cât mai mulţi bani pentru a asigura viitorul familiei mele. În străinătate aş putea câştiga bani mai mulţi decât aş face-o în Spania. Am 28 de ani şi poate voi juca până la 33 sau 34 de ani. Cu cât mai mulţi, cu atât mai bine„, a mai spus Jefte pentru jurnaliştii spanioli.

Video cu golul extraordinar al lui de Jefte Betancor, la Farul-Dinamo 3-0,  marcat de la mijlocul terenului

Etichete: gol betancor , jefte btancor , atacant farul

[ad_2]

Citește mai mult..