O pensionară din Buzău a fost găsită moartă după ce poștașul care îi aducea pensia a sesizat că nu a văzut de câteva luni

[ad_1]

Polițiștii din județul Buzău au început o anchetă imediat după ce un poștaș a sesizat că nu a mai văzuse de câteva luni o bătrână în vârstă de 90 de ani căreia îi livra totuși pensia. Autoritățile au descoperit cadavrul bătrânei în spatele casei în care locuia alături de fiul său, acesta lăsând indici că ar fi ascuns trupul neînsuflețit al femeii pentru a încasa în continuare pensia bătrânei.


In articol:


Potrivit autorităților buzoiene, investigațiile au început în urma sesizării unui poştaş care îi ducea pensia unei pensionare din localitatea Puieşti, judeţul Buzău, care a declarat că nu o mai văzuse de câteva luni bune pe bătrâna în vârstă de 90 de ani.

Citeste si: Un polițist din Craiova s-a stins din viață la 44 ani fiind bolnav de cancer

A ascuns cadavrul mamei pentru a încasa în continuare pensia

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, aceștia au descoperit trupul neînsuflețit al femeii în curtea casei în care locuia cu fiul său, un bărbat de 51 de ani.
Cadavrul bătrânei era acoperit cu vegetaţie uscată. 

Din primele cercetări, criminaliștii au declarat că femeia ar fi murit în primăvara acestui an. Potrivit acestora, pe cadavru nu au fost găsite urme de violenţă, ancheta fiind încă în curs de desfăşurare, însă există indicii că fiul bătrânei ar fi ascuns decesul pentru a încasa în continuare pensia. 

Citeste si: O femeie din Cluj s-a sinucis, aruncându-se de pe bloc. Era în depresie după moartea mamei de COVID

[ad_2]

Citește mai mult..