Mihai Iosif se simte ”vânat”! Ce revelație a avut când era ”singur și trist” după eșecurile Rapidului

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Gaz Metan, duminică, ora 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

La finalul partidei, Mihai Iosif, antrenorul de facto al echipei, dar care nu are voie să dea indicații din cauza lipsei licenței, a declarat că rezultatele din ultimele etape nu l-au doborât, ba chiar din contră, și a dat asigurări că Rapidul care bifa în startul sezonului șase meciuri la rând fără gol primit, va reveni.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi – Rapid 2-2:

Mihai Iosif, după Sepsi – Rapid 2-2

Am început bine meciul. Am avut 2-0 după care ne-am crezut învingători. După 15 minute, am uitat că meciul are 90 de minute. Am jucat din nou în 10 oameni, asta deja… Am primit penalty, din nou, nu știu dacă a fost penalty sau nu.

Rapidul din primele etape e tot acolo. Eșecurile noastre, cel puțin pe mine, m-au făcut mai puternic, sub nicio formă mai slab. Asta trebuie să știe absolut toată lumea”, a declarat Mihai Iosif, după meciul cu Sepsi.

În același timp, Mihai Iosif a recunoscut că s-a lăsat la un moment dat afectat de lipsa rezultatelor, însă ulterior a realizat și a pus în balanță lucrurile pozitive reușite la Rapid.

Am stat, am avut momente când m-am simțit singur, trist, dar, după aceea, am stat și m-am gândit la câte am realizat, de unde am plecat eu împreună cu acești băieți minunați. Mi-am dat seama că, de fapt, aceste eșecuri din ultimele meciuri, nu mă refer la cel cu Sepsi, atât pe mine, cât și pe jucători ne-au făcut mai puternici, mai uniți”, a recunoscut Mihai Iosif.

Mihai Iosif se simte ”vânat”

Înaintea meciului cu Sepsi, s-a vehiculat că Mihai Iosif ar putea fi înlocuit de la Rapid, atât din cauza lipsei de rezultate, cât și ca urmare a faptului că nu poate da indicații, ceea ce reprezintă un dezavantaj pentru echipă.

Antrenorul a recunoscut că se simte ”vânat”, dar nu se teme că ar putea fi demis.

Vânat mă simt de când am preluat Rapidul și eram pe locul 11-13. N-am nicio problemă, v-am spus, sunt mai puternic decât oricând. Nu sunt o persoană care caută alibiuri, dar am avut penalty cu Mediaș, cu Voluntari, două meciuri în care n-am jucat cel mai strălucit fotal.

De un an de zile se fac valuri, de când am avut șanse la promovare. Nimeni nu mi-a spus că n-aș mai avea cred, am obiectiv salvarea de la retrogradare, se știe foarte clar”, a anunțat Mihai Iosif.

Etichete: antrenor rapid , mihai iosif , sepsi – rapid

[ad_2]

Citește mai mult..