Organizatorii derby-ului Craiovei s-au conformat măsurilor cerute de autorități. Suporterii, verificați înaintea meciului

[ad_1]

  • Liga 1: CFR Cluj – Gaz Metan, duminică, ora 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Organizatorii s-au conformat măsurilor luate de autorități, înainte de derby-ul Craiovei

Înainte de meci, s-a anunțat faptul că pe Ion Oblemenco suporterii nu pot intra decât dacă sunt vaccinați împotriva coronavirusului sau dacă au trecut deja prin boală. 

Organizatorii s-au conformat, iar în incinta stadionului au fost dispuși mai mulți agenți de securitate, care i-au verificat pe cei care au cumpărat bilete. Acestora li s-a luat temperatura și au trebuit să facă dovada certificatului verde fie cu telefonul, fie cu o hârtie doveditoare. De asemenea, celor veniți la stadion li s-au oferit și măști faciale. 

U Craiova 1948, fără galerie la derby-ul cu Universitatea Craiova! Anunțul făcut de Peluza Sud 1997

„Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal din cauza restricțiilor. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală.

Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect.

Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.

Dat fiind faptul ca terasele din Centrul Vechi impun de asemenea măsuri care interzic accesul unor persoane, mutam locul de întrunire în PĂRCULEȚUL DIN ROVINE, ora 17:00. De aici vom pleca organizat spre ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA DIN DREPTUL TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. Invităm toți suporterii Universității Craiova alături de noi!

Toți în negru și pregătiți de Ziua Judecății! Știința suntem noi!”, anunță Peluza Sud 1997, galeria echipei U Craiova 1948.

Etichete: universitatea craiova , derby-ul craiovei , u craiova 1948

[ad_2]

Citește mai mult..