Încălțăminte de calitate: tu ce model Nike preferi

[ad_1]

Hainele sport fac parte din viața noastră, a tuturor, la fel și încălțămintea confortabilă, pe care poți să o porți cât este ziua de lungă, fără ca picioarele tale să aibă de suferit. Pantofii de calitate sunt esențiali în orice garderobă, iar dacă preferi stilul sport, atunci în mod sigur adidașii stau la loc de cinste în pantofarul tău.


In articol:


Unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, Nike, a cercetat piața și a observat dorința de confort, astfel că a creat numeroase modele de încălțări sport care să corespundă acestei nevoi.

Așa au apărut adidașii de sală, cei de alergat, sneakerșii potriviți pentru ținutele casual sau tenișii ce pot fi asortați la trening sau la jeanși, alături de un hanorac. 

Din lista cu încălțăminte de calitate marca Nike fac parte numeroase modele, unele mai elaborate, cu talpă de spumă, din piele naturală sau pânză, toate moderne și aliniate tendințelor actuale. 

Tu ce model Nike preferi din cele de mai jos?

Nike Air Max

Poate cel mai popular model de încălțăminte sport este Nike Air Max. Apărut inițial drept pantoful sport cu o talpă destul de înaltă, acest model este o combinație inedită și atractivă între sport și casual.
Designul său special i-a atras admiratori ai ambelor stiluri vestimentare. De-a lungul timpului, modelele Nike Air Max au suferit modificări, de la o talpă mult mai revoluționară, până la culori inedite, numai bune de asortat celor mai moderne outfituri. Au rămas neschimbate confortul și calitatea materialelor din care este confecționat.

Modelele Nike Air Max de la Footshop sunt  disponibile în mai multe variante și în diverse culori, atât pentru damă, cât și pentru bărbați. Profită acum și completează-ți colecția cu cele mai noi apariții ale brandului tău preferat.

Citeste si: Șapte piese esențiale într-o garderobă casual

Nike React

Modelele Nike React s-au dorit a fi o combinație între clasic și futurist. Altfel spus, Nike a creat pantofi sport cu un design inedit, cărora le-a adăugat un material care-i face extrem de ușor. Este ca și cum n-ai purta nimic în picioare, iar asta înseamnă plimbări lungi și extra confort, datorită tălpii cu pernă de aer care duce la o armonizare perfectă a călcâielor în timpul mersului. Aceste modele pot fi purtate atât cu echipament sport, cât și la un trening pentru o plimbare în aer liber sau la o pereche de jeanși, alături de un hanorac modern. În plus, sunt disponibili într-o gamă variată de culori și combinații de nuanțe din care poți să alegi pantoful care ți se potrivește. 

Citeste si: Moda anilor ’90 a revenit: 9 piese pe care trebuie să le ai

Nike Vapor

Dacă modelul precedent are o pernă de aer doar pe călcâi, Nike Vapor aduce în prim plan o talpă cu adevărat revoluționară. Poate cel mai ușor pantof sport de la Nike, modelul Vapor conferă picioarelor un confort sporit, deoarece vei avea senzația că o să calci cu tot piciorul pe o suprafață moale. 

Alte modele de încălțăminte Nike 

Pe lângă celebrii Air Max, React sau Vapor, Nike are și încălțăminte pentru cei care își doresc pantofi sport confortabili și versatili. De la teniși din pânză cu logo-ul brandului și până la sneakersii din piele naturală, ambele modele pot fi asortate cu succes celor mai pretențioase ținute. Spre exemplu, dacă urmează participi la un eveniment important și nu ești tocmai fanul outfiturilor clasice, ce zici de un costum din două piese, o cămașă albă pentru bărbați sau un top în cazul doamnelor, la care să pui niște sneakerși albi? De asemenea, popularii jeanși pe care sigur îi ai în garderobă se vor potrivi perfect cu tricouri din bumbac și adidași sau teniși Nike. 

Citeste si: Cum alegi șosete perfecte pentru încălțămintea elegantă de bărbați?

Principala însușire a pantofilor sport trebuie să fie confortul, iar asta înseamnă materiale, calapod și finisaje de calitate superioară. Indiferent de modelul Nike pe care îl preferi, te vei bucura de toate aceste caracteristici. 

[ad_2]

Citește mai mult..