Motociclistă – în stare gravă după ce șoferul din față a frânat brusc. A vrut să evite un câine

[ad_1]

O motociclistă din județul Timiș este în stare gravă la spital. Șoferul din fața sa a frânat brusc pentru a evita un câine.


In articol:


O tânără motociclistă se zbate să trăiască. Mașina, aflată în fața ei, a frânat brusc pentru a evita un câine. Fata, de 19 ani, este rănită grav.

Ea a intrat cu capul în lunetă. Se pare că viziera căștii s-a desprins și bucăți din geam au rănit-o pe fată în zona gâtului și a feței.

Citeste si: Accident sau sinucidere. A plonjat în gol cu fiul de doi ani în braţe, totul în ziua logodnei

Un accident cumplit a avut loc în Timiș, în localitatea Șandra. O motociclistă în vârstă de 19 ani a fost transportată de urgență la spital, cu răni grave, fiind rănită în zona gâtului și a feței.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 19 ani. A murit într-un accident provocat de prietenul său

Motociclistă de 19 ani- în stare gravă la spital

Accidentul rutier a avut loc, azi 4 octombrie 2021. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Șandra, județul Timiș. O motociclistă în vârstă de 19 ani se deplasa pe DN6, de la Timișoara spre Cend. Atunci, șoferița din fața sa în vârstă de 24 de ani a frânat brusc pentru a evita un câine, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: FOTO| Accident grav în Suceava: Un autoturism a fost lovit de tren

În urma impactului, tânăra de pe motocicletă a fost rănită grav. Martorii de la fața locului au declarat că fata ar fi intrat cu capul în lunetă și viziera căștii de protecție s-ar fi desprins, iar bucăți din geam ar fi rănit-o pe fată în zona gâtului și a feței.

Accident rutier cumplit.

[Sursa foto: PixaBay]

Primul apel către autorități a fost la 11:40. Până au venit cadrele medicale la fața locului, ceilalți șoferi au sărit în ajutor. Apoi, motociclista a fost transportată de urgență la spital.

Poliția a deschis o anchetă și face cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Citeste si: Situație sinistră în cazul accidentului de la Milano. Aparatul de zbor s-a prăbușit pe o stradă care purta numele celei mai mari tragedii aviatice din Italia

[ad_2]

Citește mai mult..