Live Video&Text | Belgia – Franța 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. Se decide cine va înfrunta Spania în finala Ligii Națiunilor

[ad_1]

  • Preliminarii CM 2022: Islanda – Armenia, vineri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Liechtenstein – Macedonia de Nord, vineri, 21:45, Digi Sport 3

Belgia – Franța 0-0, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, reeditarea semifinalei Cupei Mondiale din 2018

Min. 6: Ocazie mare Franța! Griezmann îi trimite puțin în spate Mbappe, care reușește cumva să agațe mingea, pătrunde fulgerător în careu, trece de portar și pasează cu călcâiul în spate, dar niciun coleg nu era acolo.

Min. 4: Ocazie uriașă Belgia! Lukaku centrează în careu, Kounde greșește, De Bruyne vine din spate și șutează din apropiere, dar Lloris are o paradă incredibilă.

Min. 1: Începe meciul.

Belgia: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – Castagne, Witsel, Tielemans, Carrasco – De Bruyne, Lukaku, Hazard
Rezerve: Mignolet, Casteels, Batshuayi, Boyata, de Ketelaere, Dendoncker, Foket, Lukebakio, Saelemaekers, Theate, Trossard, Vanaken
Selecționer: Roberto Martinez

Franța: Lloris – Kounde, Varane, Lucas Hernandez – Pavard, Pogba, Rabiot, Theo Hernandez – Griezmann – Benzema, Mbappe
Rezerve: Maignan, Costil, Ben Yedder, Diaby, Digne, Dubois, Guendouzi, Kimpembe, Martial, Tchouameni, Upamecano, Veretout
Selecționer: Didier Deschamps


Știrea inițială:

UEFA Nations League, competiție înființată în 2018, are o singură câștigătoare până acum, Portugalia, în 2019.

După eliminarea din sferturile de finală ale EURO 2020, 1-2 cu Italia, Belgia a câștigat toate cele trei meciuri din preliminariile pentru CM 2022 Qatar (5-2 cu Estonia, 3-0 cu Cehia, 1-0 cu Belarus).

Franța a avut un parcurs ezitant după eșecul surprinzător din optimile de finală ale EURO 2020, cu Elveția, 3-4 după loviturile de departajare. În preliminariile pentru Qatar 2022, echipa pregătită de către Didier Deschamps a remizat cu Bosnia și Herțegovina (1-1) și Ucraina (1-1), reușind să învingă Finlanda (2-0).

Marea absență pentru Franța este mijlocașul N’Golo Kante, testat pozitiv la noul coronavirus la finalul lunii septembrie. Totodată, Anthony Martial este incert pentru partida cu Belgia, din cauza unor probleme musculare.

Cea mai recentă confruntare dintre Belgia și Franța a avut loc la Cupa Mondială din 2018, în semifinale, la Sankt Petersburg, iar Franța s-a impus cu 1-0 (Umtiti 51’).

Belgia – Franța, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, de la ora 21:45. Echipele probabile:

Belgia: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, Tielemans, Witsel, Thorgan Hazard – De Bruyne, Lukaku, Eden Hazard.

Franța: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Lucas Hernandez – Rabiot, Tchouameni, Pogba – Mbappe, Griezmann, Benzema.

Spania, prima finalistă a Ligii Națiunilor

Reprezentativa Spaniei a învins, miercuri seară, la Milano, cu scorul de 2-1, selecţionata Italiei, şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor.

Învingătorii au marcat prin Ferran Torres, în minutele 17 şi 45+2. Pentru Italia a înscris Pellegrini, în minutul 83. De la italieni a fost eliminat Bonucci, în minutul 42.

Finala mică a Ligii Națiunilor se va disputa duminică, de la ora 16.00, la Torino, iar finala mare tot duminică, de la ora 21.45, la Milano.

VIDEO cu rezumatul meciului Italia – Spania 1-2

Etichete: franta , digi sport 1 , belgia , uefa , torino , semifinala , liga natiunilor

[ad_2]

Citește mai mult..