Absențe importante pentru Belgia în finala mică din Liga Națiunilor. Doi jucători-cheie s-au accidentat

[ad_1]

  • Liga Națiunilor: ItaliaBelgia, duminică, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: SpaniaFranța, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Belgia, decimată înaintea finalei mici din Liga Națiunilor

Romelu Lukaku și Eden Hazard au probleme musculare după semifinala cu Franța, pierdută cu 3-2 de către Belgia.

Selecționerul Roberto Martinez a anunțat că Lukaku și Hazard au plecat către echipele lor de club, Chelsea și Real Madrid, pentru a începe recuperarea.

“Ambii jucători aveau o supraîncărcare musculară, în zone diferite. Din păcate, nu avem facilitățile necesare, aici în cantonament, pentru a asigura recuperarea lor. A trebuit să îi trimitem înapoi la echipele de club. Vrem să fie recuperați în cel mai scurt timp posibil.

Acest meci cu Italia va marca începutul unui nou ciclu pentru noi. Vom face multe schimbări. Thomas Foket a suferit o accidentare la gamba, în timpul unui antrenament, și a revenit la echipa lui de club. Vrem să profităm de această oportunitate pentru a ne testa abilitățile în fața campioanei europene”, a spus Roberto Martinez, la conferința de presă, citat de site-ul UEFA.

Italia – Belgia, finala mică a Ligii Națiunilor, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, duminică, ora 16:00

Echipele probabile:

Italia: Donnarumma; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson; Barella, Jorginho, Locatelli; Chiesa, Raspadori, Insigne

Belgia: Mignolet; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Saelemaekers, Vanaken, Witsel, Carrasco; Lukebakio, Batshuayi, Trossard.

VIDEO cu rezumatul meciului Belgia – Franța 2-3

Finala Ligii Națiunilor, Spania – Franţa, este programată duminică, de la ora 21.45, la Milano, în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: italia , accidentare , finala mică , belgia , eden hazard , romelu lukaku , roberto martinez , liga natiunilor

[ad_2]

Citește mai mult..