“Ar putea fi o soluție bună”

[ad_1]

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Alegeri la FRF în 2022

Ion Crăciunescu anunță că poate exista un singur contracandidat important pentru Burleanu: Cristi Balaj, noul președinte de la CFR Cluj.

Fostul arbitru international nu crede că Gică Popescu și Ionuț Lupescu vor mai candida pentru funcția de președinte al FRF.

„Nu cred că va mai candida cineva în afară de Răzvan Burleanu, pentru că nimeni nu crede că are vreo șansă să câștige. Sau dacă se va băga cineva, o va face doar de formă, să zică lumea că sunt doi. Gică Popescu zice că nu mai candidează, Ionuț Lupescu s-a învățat minte și el.

Mai avem însă foști fotbaliști mari care ar putea să vină la FRF, dar își dau seama că e greu să iasă. Mai e și Cristi Balaj, care ar putea să fie președintele Federației Române de Fotbal. El ar putea fi o soluție bună, însă trebuie să îi convingă și pe alegători”, a spus Ion Crăciunescu la Realitatea Plus.

Cristi Balaj (50 de ani), fost arbitru international și fost președinte al Agenției Naționale Antidoping, este în conducerea clubului CFR Cluj de la mijlocul lunii septembrie.

Justin Ștefan țintește președinția FRF

Un nume important care și-a anunțat deja posibila candidatură la președinția FRF este Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

„Mă gândesc tot mai serios să particip la alegeri, la anul. Fotbalul românesc merge tot mai jos, Răzvan Burleanu nu mai are susţinerea de acum trei ani. Vă asigur că nicio securitate şi nimic politic nu stă să se ocupe de cine e preşedinte FRF, astea sunt prostii, care să sperie oamenii. Discut şi cu cei din zona fotbalului feminin, care s-au săturat. Aşa că da! Fac o analiză şi în perioada următoare voi veni cu detalii”, a spus Justin Ștefan la începutul lunii martie, pentru Look Sport.

La ultimele două alegeri pentru șefia FRF, din 2014 și 2018, Răzvan Burleanu i-a învins pe Vasile Avram, respectiv pe Ionuț Lupescu.

Etichete: cfr cluj , ion craciunescu , frf , cristi balaj , alegeri , presedinte , razvan burleanu

[ad_2]

Citește mai mult..