”Am spus-o și o mai spun!”

[ad_1]

  • Ligue 1: PSG – Angers, vineri, 22:00, Digi Sport 2

  • Liga 1: Gaz Metan – Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Atacantul francez a declarat din nou într-un interviu acordat recent că își dorește să evolueze alături de Kylian Mbappe și la Real Madrid.

Karim Benzema încă speră să joace cu Kylian Mbappe la Real Madrid: ”Am spus-o și o mai spun!”

Dorința clubului din capitala Spaniei de a-l transfera pe atacantul de la PSG nu mai este de mult un secret, iar fotbalistul de 22 de ani pare a fi dornic de a părăsi Ligue 1 pentru La Liga.

Totuși, situația sa nu este deloc una simplă. Contractul său va expira la finalul acestui sezon, iar parizienii sunt dispuși să facă tot ce le stă în puteri pentru a-l păstra pe Mbappe.

Real Madrid i-au ofertat deja pe cei de la PSG în perioada de transferuri din vară, însă șeicii nici nu au stat la discuții și au refuzat orice propunere. Potrivit AS, cea mai mare dintre oferte se ridica la aproximativ 200 de milioane de euro.

Florentino Perez, președintele madrilenilor, a lăsat să se înțeleagă faptul că Mbappe va ajunge în cele din urmă la Real Madrid și va încerca să parafeze înțelegerea în ianuarie, atunci când atacantul va fi liber să negocieze cu alte cluburi.

Karim Benzema, vedeta lui Real Madrid, a spus în repetate rânduri că și-ar dori să facă pereche cu Mbappe și la vicecampioana Spaniei, nu doar la naționala Franței, iar, acum, și-a manifestat din nou această dorință.

Dacă vreau să joc cu Kylian Mbappe la Real Madrid? Am mai spus-o și înainte și o spun din nou. Îmi place foarte mult să joc alături de el la naționala Franței, așa că, de ce nu, în viitor, mi-ar plăcea să joc cu el și la Real Madrid. Este un jucător fantastic, dar trebuie să respectăm PSG”, a declarat Karim Benzema pentru RTVE, citat de cotidianul AS.

Benzema și Mbappe, pe lista candidaților pentru Balonul de Aur

Cei doi fotbaliști se află pe lista jucătorilor întocmită de France Footbal care sunt nominalizați pentru Balonul de Aur.

Benzema a avut un start de sezon fantastic. În total, în zece apariții pe teren, Benzema a înscris 10 goluri și a contribuit decisiv în șapte rânduri.

De cealaltă parte, Mbappe, în 11 prezențe pe teren, a marcat de patru ori și a oferit 5 assisturi.

Benzema este unul dintre favoriții la Balonul de Aur și are susținerea unuia dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, fosta vedetă de la Real Madrid și de la naționala Braziliei, Ronaldo.

Fără nicio îndoială, candidatul meu pentru Balonul de Aur este Benzema. Este cel mai bun atacant, a jucat la cel mai înalt nivel timp de zece ani și este, mai presus de toate, un campion. Nu credeți” a scris Ronaldo pe rețelele de socializare.

Karim Benzema: ”Sunt sigur că Mbappe va juca pentru Real Madrid”

Chiar dacă tratativele dintre Real și PSG pentru transferul lui Mbappe au eșuat deocamdată, Benzema este convins că starul de pe Parc des Princes va merge, mai devreme sau mai târziu, la Madrid.

Eu și Mbappe ne înțelegem foarte bine pe teren și în afara acestuia, și este clar că aș vrea să fie cu mine la Real Madrid, care este cea mai bună echipă din lume. Sunt sigur că într-o zi va juca pentru Madrid”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.

Etichete: real madrid , franta , psg , karim benzema , paris saint germain , kylian mbappe

[ad_2]

Citește mai mult..