Ajax face spectacol în Liga Campionilor. Ten Hag: “Ar putea fi un sezon senzațional” Haller e golgheter

[ad_1]

  • UCL: BarcelonaDinamo Kiev, miercuri, 19:45, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester UnitedAtalanta, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Marți seară, Ajax a făcut spectacol pe teren propriu cu Borussia Dortmund, scor 4-0. După autogolul lui Reus (11’), Blind (25’), Antony (57’) și Haller (72’) au înscris pentru Ajax.

Este cea mai mare victorie înregistrată de Ajax pe teren propriu în Liga Campionilor. Totodată, este cel mai important succes împotriva unei echipe germane din 1973 încoace.

VIDEO cu rezumatul meciului Ajax – Dortmund 4-0

„A fost o performanță fantastică, într-o atmosferă minunată. Ne-am simțit bine, ca echipă, dar și spectatorii. A fost o mare petrecere. Fanii au fost marii câștigători. Bineînțeles, acest spectacol a fost posibil și pentru că Borussia Dortmund a jucat ofensiv.

Visul American mai există sau a existat vreodată? Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Am jucat excelent din punct de vedere colectiv. Dar Blind, Berghuis și Pasveer au jucat fantastic. Trebuie să savurăm această victorie, dar tot am notițe critice. Am ratat prea multe oportunități. Dacă vom continua să jucăm cu acest devotament, ar putea fi un sezon senzațional. Dar trebuie să avem aceeași energie în fiecare meci”, a spus Erik Ten Hag, la conferința de presă.

  • Ajax are maximum de puncte într-o grupă cu Dortmund (6), Sporting (3) și Beșiktaș (0).
  • Ajax are cel mai bun golaveraj dintre toate echipele, după primele trei runde din grupele Ligii Campionilor: 11-1.

Ajax n-a mai trecut de grupele Ligii Campionilor din sezonul 2018-2019, când a ajuns până în semifinale.

Haller, lider în clasamentul marcatorilor

Ivorianul Sebastien Haller este lider în clasamentul marcatorilor în Liga Campionilor, cu şase goluri.

Egipteanul Mohamed Salah (Liverpool) ocupă locul secund, cu cinci reuşite. Robert Lewandowski (Bayern) și Christopher Nkunku (Leipzig) au câte patru goluri.

Etichete: liga campionilor , champions league , ajax , dortmund , haller

[ad_2]

Citește mai mult..