Petrolul – Steaua 2-0. ”Lupii galbeni” au ajuns la zece victorii consecutive în Liga 2

[ad_1]

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Prima ocazie majoră a partidei a venit abia în minutul 21 când Tucaliuc i-a pasat în fața porții lui Jarovic. Acesta i-a scos în spate lui Cebotaru care a trimis peste bara transversală.

Petrolul – CSA Steaua 2-0. ”Lupii galbeni” au ajuns la zece victorii consecutive în Liga 2

Câteva minute mai târziu, Măzărache i-a pasat la marginea careului lui Silviu Pană, a cărui execuție a lăsat de dorit, iar balonul a trecut mult peste poarta apărată de Bălbărău.

În minutul 38, ”militarii” au avut o șansă foarte bună să deschidă scorul. O pasă foarte bună venită de la mijlocul terenului l-a lăsat pe Răsdan singurul cu portarul, dar Huja a venit din spate și a trimis balonul în corner.

În minutul 48, Țicu a executat o lovitură liberă, iar Diarra a scăpat de marcaj și a trimis în dreapta lui Bălbărău care a respins în bară.

Ploieștenii au deschis scorul în minutul 57 când Bratu a centrat de la colțul terenului, balonul a fost prelungit la Diarra care a înscris cu un șut din apropierea porții cu piciorul stâng.

Câteva minute mai târziu, Diarra a reușit dubla, după ce pasa lui Măzărache l-a lăsat singur cu Bălbărău.

În minutul 73, Enceanu i-a pasat lui Chipirliu în fața porții, dar jucătorul de la CSA Steaua a trimis peste bara transversală.

Pe finalul partidei, Huiban a avut o ratare imensă când a trimis pe lângă poartă din centrarea lui Neacșu.

VIDEO Rezumatul partidei Petrolul – CSA Steaua 2-0

Etichete: csa steaua , liga 2 , petrolul

[ad_2]

Citește mai mult..