Live Video&Text | Chindia – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Oltenii, neînvinși în ultima lună

[ad_1]

22.10.2021, 20:28

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Gaz Metan Mediaș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Meciul Chindia TârgovișteUniversitatea Craiova, din cadrul etapei a 13-a din Liga 1, se dispută vineri, de la ora 20:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea partidei directe, Chindia Târgoviște este pe locul 10 în Liga 1, cu 14 puncte acumulate în 12 runde, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 22 de puncte.

Chindia – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1

Chindia Târgoviște vine la partida cu Universitatea Craiova după trei meciuri fără victorie în Liga 1, două remize, cu FC Argeș și FC Botoșani, și o înfrângere, cu FCSB, suferită din cauza unui gol marcat de Constantin Budescu din penalty la ultima fază a jocului.

Formația antrenată de Emil Săndoi a câștigat ultima dată în campionat pe 18 septembrie, 2-0 cu Farul Constanța în etapa a noua.

Universitatea Craiova, în schimb, este una dintre cele mai în formă echipe din campionat, cu trei victorii în ultimele trei etape, cu Dinamo, U Craiova 1948 și Academica Clinceni. Înaintea acestor succese din Liga 1, formația lui Laurențiu Reghecampf a câștigat și în șaisprezecimile Cupei României, cu CFR Cluj.

Ultima înfrângere a Craiovei s-a produs pe 20 septembrie, 0-1 cu aceeași CFR Cluj, în runda a noua.

Chindia – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, Martac – Neguț, Dulca, Șerban, Corbu – Florea, Popa
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, Screciu, Găman, Bancu – Nistor, Crețu – Gustavo, Houri, Ivan – Koljic

[ad_2]

Citește mai mult..