Candidat la golul anului în MLS! Foarfecă în stilul Ibrahimovic, din afara careului

[ad_1]

  • Cupa României: U Craiova 1948Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli TimișoaraRapid, 21:00, Digi Sport 1

Candidat la golul anului în MLS! Foarfecă în stilul Ibrahimovic, din afara careului

Fotbalistul columbian a avut o execuție ieșită din comun în minutul 55 al meciului cu San Jose Earthquakes, scor 2-0. Portarul advers a avut o intervenție bizară, când a scăpat mingea, iar Asprilla a profitat, și-a ridicat mingea și a reluat pe spate din afara careului.

Nici portarul și nici un fundaș aflat în apropierea porții nu au reușit să intervină, iar Asprilla a adus aminte de un gol fantastic al lui Zlatan Ibrahimovic. În 2012, starul suedez marca cu un procedeu similar contra Angliei, însă distanța față de poartă era ceva mai mare în cazul său.

Galerie Foto

„Îi aduce cuiva aminte de golul lui Ibrahimovic contra Angliei, din 2012?”, a fost reacția celor de la MLS, pe Twitter.

Urmărim pentru prima dată viața unei familii de urși din munții Asiei. Hai să îi vezi în Digi Online, de la 21:00, pe Digi Animal World.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partida s-a încheiat cu victoria lui Portland Timbers, scor 2-0, care se află pe locul 4 în Conferința de Vest din MLS. Pentru Dairon Asprilla a fost al zecelea gol marcat în cele 32 de meciuri disputate în acest campionat.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Dairon Asprilla, conform transfermarkt.com

Etichete: mls , zlatan ibrahimovic , portland timbers , golul anului , dairon asprilla

[ad_2]

Citește mai mult..