Oficialii lui Bayern, fără cuvinte după umilința cu Gladbach, 0-5: „Este inexplicabil”

[ad_1]

  • Cupa României: U Craiova 1948Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli TimișoaraRapid, 21:00, Digi Sport 1

Bavarezii au avut pe teren toate numele mari, de la Robert Lewandowski la Thomas Muller, însă asta nu a ajutat la deznodământul partidei.

Oficialii lui Bayern, fără cuvinte după umilința cu Gladbach, 0-5: „Este inexplicabil”

Directorul Sportiv al celor de la Bayern Munchen și fostul mare jucător, Hassan Salihamidzic, a vorbit după meciul de Cupă. Acesta nu-și explică cum bavarezii au putut pierde în termeni atât de duri, chiar și fără antrenorul Julian Nagelsmann, aflat în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu COVID.

„Sunt absolut șocat. Pur și simplu nu am fost conectați la meci. La fiecare duel erau mai tari ca noi. A fost inexplicabil. Știm cât de greu este să joci la Gladbach, am discutat asta înainte. Nu am cuvinte, trebuie să fiu sincer.

Desigur că vrem să-l avem pe Nagelsmann aproape, dar nu cred că asta a fost problema. Pur și simplu pierdeam toate duelurile. Tot ce putea să meargă prost a mers prost. Nu are treabă antrenorul cu ce s-a întâmplat azi”, a spus Hasan Salihamidzic pentru Goal.

Bayern Munchen, rușine istorică cu Gladbach

Cea mai bună echipă din Germania în ultimii ani a bifat mai multe borne negative după înfrângerea din Cupă contra celor de la Borussia Monchengladbach.

Pe lângă faptul că este al doilea sezon consecutiv când bavarezii părăsesc competiția prematur, chiar din prima rundă în care au meci, aceștia nu au mai suferit o înfrângere atât de drastică 1978, atunci când Fortuna Dusseldorf o bătea în Bundesliga, 7-1.

Bayern încasase ultima dată 5 goluri de la o partidă jucată cu Frankfurt, în 2019, terminată cu scorul de 5-1 pentru gazde. După meci, managerul Niko Kovac a fost destituit la vremea aceea, lucru care cu siguranță nu se va întâmpla cu Julian Nagelsmann, tehnicianul neamț fiind foarte apreciat în Germania.

Etichete: bayern munchen , gladbach , hasan salihamidzic , borussia monchenglabach

[ad_2]

Citește mai mult..