Ultima „perlă” propusă de Brazilia, pe lista lui Real Madrid

[ad_1]

  • Liga 2: CSA SteauaConcordia Chiajna, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC BotoșaniFarul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Florentino Perez și departamentul de scouting al madrilenilor caută cei mai buni tineri fotbaliști din Brazilia, iar acum un nou nume a apărut pe listă.

Matheus Franca, noul puști-minune de la Flamengo

După ce l-a transferat în urmă cu ceva ani de la Flamengo pe Vinicius Jr, , acum madrilenii au pus ochii pe un nou puști de la cea mai iubită echipă a Braziliei.

Matheus Franca, un mijlocaș ofensiv de 17 ani a atras atenția multor cluburi mari din Europa, însă Mundodeportivo anunță că Real Madrid este în pole-position pentru achiziționarea sa.

Un eventual transfer nu ar fi neapărat ieftin, Flamengo având unul dintre cele mai mari bugete din America de Sud. „Galacticii” ar trebui să scoată din buzunar minim 30 de milioane de euro.

Franca nu a apucat încă să debuteze pentru echipa de seniori a celor de la Flamengo, însă s-a făcut remarcat în turneele destinate juniorilor.

Real Madrid încearcă să schimbe generațiile din mers

După ce au fost fără doar și poate cea mai bună echipă între anii 2010 și 2020, madrilenii au început încet-încet să caute să reconstruiască lotul.

Planul lui Florentino Perez a început abrupt, primul sacrificat fiind chiar cel mai bun fotbalist din istoria grupării spaniole, Cristiano Ronaldo.

Sergio Ramos a părăsit și el formația din capitala Spaniei în această vară, iar timpul nu îi iartă nici pe Luka Modric, Toni Kross, Gareth Bale sau Karim Benzema. Cel din urmă se află totuși în forma vieții, fiind unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur, dar conducătorii de pe Santiago Bernabeu sunt conștienți că și francezul se apropie încet și sigur către apusul carierei.

Etichete: real madrid , transfer , flamengo , brazilia , matheus franca

[ad_2]

Citește mai mult..