Live Video&Text | LIVE VIDEO Academica Clinceni

[ad_1]

08.11.2021, 20:40

  • Liga 2: Concordia Chiajna – Astra, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni – Rapid, luni, 20:30, Digi Sport 1

Meciul Academica ClinceniRapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, se dispută ACUM, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea partidei directe, Academica Clinceni este ultima în Liga 1, cu doar patru puncte acumulate în 14 runde, în timp ce Rapid se află pe locul opt, cu 23 de puncte.

Academica Clinceni – Rapid LIVE VIDEO, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1

Academica Clinceni nu a câștigat niciun meci disputat în acest sezon, înregistrând patru remize și 10 înfrângeri în campionat și un alt eșec cu divizionara secundă FC Buzău, în șaisprezecimile Cupei României.

Runda trecută, echipa lui Ionuț Chirilă a obținut un punct la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-1, rezultat venit după două înfrângeri la rând, cu Universitatea Craiova și UTA.

Rapid, în schimb, formație care luptă pentru play-off, este neînvinsă în campionat de la finalul lunii septembrie, când a pierdut cu FC Voluntari. În ultimele patru runde, giuleștenii au înregistrat o victorie, cu CFR Cluj, și trei remize, cu Sepsi, Dinamo și U Craiova 1948.

Academica Clinceni – Rapid LIVE VIDEO, ora 20:30, Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Pârvulescu – Moulin, Cascini – Ion, Chandarov, De Amorim – Omoh
  • Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Morais – Crepulja, Albu – Sefer, Ilie, Stahl – Bălan

[ad_2]

Citește mai mult..